Nemokamos specialistų konsultacijos "Laimingų vaikų kongrese"

17. Nov 2012, 00:00

Lapkričio 23-25 dienomis Mamyčių klubas pirmą kartą dalyvaus vienoje didžiausių parodų "Vaikų šalis" Vilniuje, Litexpo parodų ir kongresų centre.

 

Mūsų renginyje, kurį pavadinome "Laimingų vaikų kongresas", dalyvaus kvalifikuoti įvairių sričių specialistai. Norite nemokamos konsultacijos? Registruokitės žemiau esančioje anketoje!

 

Mamyčių klubo stende vyks unikalios specialistų konsultacijos ne tik enurezės (nevalingas vaikučių šlapimo nelaikymas) tema, bet ir kitomis jus dominančioms temomis.

 

Kiekvieną dieną suteiksime galimybę pasikonsultuoti akis į akį su skirtingais specialistais, kviesime į jų praktinius užsiėmimus.

 

PENKTADIENIS (lapkričio 23 d.)

 

11-13 val. Psichologė psichoterapeutė Marija Vaštakė.

Psichologė psichoterapeutė mums pažįstama iš "Mamyčių klubo" televizijos laidų. MK suteikia unikalią progą užduoti klausimą visų gerbiamai psichologei ir išgirsti Jus dominantį atsakymą.

 

13-15 val. Vaikų ligoninės Vilniaus universiteto Santariškių klinikos filialo pediatrijos skyriaus vedėja, vaikų nefrologė, prof. Augustina Jankauskienė.

Gydytoja nefrologė konsultuos visus norinčius daugiau sužinoti apie enurezės (vaikų nevalingas šlapimo nelaikymas) priežastis bei gydymo būdus. Nefrologė atsakys į visus Jums iškilusius klausimus šia tema.

 

15-17 val. "Mano šeimos akademijos" šeimos gydytoja, neonatologė Jolanta Savulionienė.

MK stende šeimos gydytoja pasiruošusi atsakyti į visus Jus dominančius klausimus. Neabejojame, kad jų bus daug, todėl prašome iš anksto registruotis.

 

ŠEŠTADIENIS (lapkričio 24 d.)

 

11-13 val. Nėščiųjų sveikatingumo mokyklos vadovas, gydytojas ginekologas Romualdas Šemeta.

Gydytojo akušerio ginekologo Romualdo Šemetos daug pristatinėti nereikia, jau daug metų nėštukės vadina jį savo guru. MK stende gydytojas R.Šemeta ne tik atsakys į Jums rūpimus klausimus, bet ir parodys dinaminės mankštos pratimų. Taip mankštinami vaikai kartais pavadinami mažaisiais akrobatais. Smalsu? Ateik ir pamatyk savo akimis.

 

13-15 val. Fizinės medicinos ir reabilitacijos centro "Gemma" kineziterapeutė Viktorija Brusokaitė.

Vaikų kineziterapeutė konsultuos tėvelius, kaip taisyklingai atlikti gydomuosius pratimus namuose su savo vaikučiais ant kamuolio ir kilimėlio, kūdikių plukdymo klausimais: kokio amžiaus kūdikius galima mokyti plaukti? Ką reikia žinoti tėveliams, norintiems pradėti lankyti tokius užsiėmimus su savo mažyliu? Kaip vyksta procedūros? Taip pat suteiks informacijos apie ikimokyklinio amžiaus vaikų tinkamą fizinį aktyvumą, kūdikių psichomotorinį vystymąsi ir kt.

 

15-17 val. Žolininkė Zita Mikoliūnienė.

Čiobreliai, mėtos, liepžiedžiai... gali ne tik gydyti, bet ir pakenkti... Mūsų stende dalyvaujanti žolininkė sakė atskleisianti visas žolelių paslaptis.

 

SEKMADIENIS (lapkričio 25 d.)

 

11-13 val. Astrologė-chirologė Asta Svirkienė

Astrologija - sritis, dominanti žmoniją jau tūkstančius metų. Nori sužinoti, ką lemia Tavo vaikučio astrologinis ženklas? Kuo mažieji vėžiukai skiriasi nuo liūtukų? Ateik ir sužinok! MK stende Tavęs lauks astrologė. Ne šiaip astrologė, bet ir chiromantė - pranašaujanti iš delno.

 

13-15 val.  Ankstyvojo vaikų lavinimo specialistė, mokyklėlės „Strazdanėlės“ įkūrėja ir muzikos mokytoja Sonata Latvėnaitė - Kričenienė.

Šias dvi valandas muzikuosime įvairiais instrumentais, žaisime muzikinę pasaką, improvizuosime, kalbėsime apie muzikinį vaikų auklėjimą, atsakysime į jums aktualius klausimus. Mąstyk pozityviai, būk kūrybingas! Prisijunkite!

 

15-17 val. Masažo specialistė Agnė Purkėnė, ekologinis vaikų darželis "Augueco Dūzginėlis"

Masažo specialistė mokys savimasažo paslapčių. Sveikos gyvensenos specialistė sako, kad savimasažo judesių galima išmokyti jau dvejų ar trejų metų mažylį. Savimasažas - puiki atsipalaidavimo ir nusiraminimo priemonė, išmokus jo pagrindų galima padėti vaikams pasveikti po kosulio, savimasažas gelbsti kamuojant migrenai. Specialistė kviečia į jos užsiėmimus būtinai ateiti po du - mokysimės vienas ant kito. Bus smagu ir naudinga! 

 

Pas specialistus registruokitės žemiau esančioje anketoje.

 

Parodų darbo laikas ir bilietų kainos (www.litexpo.lt):

 

"Vaikų šalis", "Mokykla" bei "Jūsų namai"

 

Lapkričio 23 d. 10.00 - 19.00 val.

Lapkričio 24 d. 10.00 - 19.00 val.

Lapkričio 25 d. 10.00 - 17.00 val.

 

Bilietai:

8 Lt – vienkartinis bilietas su nuolaida moksleiviams, studentams ir senjorams (pateikus galiojantį pažymėjimą kasose);

12 Lt – vienkartinis bilietas vienam asmeniui

Šeimos bilietas

26 Lt – (du suaugusieji, vaikas nuo 7 iki 16 m. amžiaus)

32 Lt – (du suaugusieji, 2 vaikai nuo 7 iki 16 m. amžiaus)

Kartu su tėvais atvykę ikimokyklinio amžiaus vaikai į parodą kviečiami lankytis nemokamai.

 

Renginio draugai

{smallpic:1}

drynites

1

sypsomes

www.gemma.lt

1 

 

Gyd. Romualdo Šemetos Nėščiųjų sveikatingumo mokykla

1

 

 

 

www.msakademija.lt

1

 

ASTA SVIRKIENĖ

Ezoterinių mokslų daktarė (ez.m.dr), Chirologijos dėstytoja, chirologė

www.chirologija.com

VŠĮ „Du Pasauliai“ direktorė, www.dupasauliai.com

info@dupasauliai.com

Tel. 8 689 74714

 

20. Nov 2012, 15:22

Sveikinimai 😉

17. Nov 2012, 18:00

O kada galesim suzinoti ir kaip? ar mus priims kur registravomes pas specialistus?

13. Nov 2012, 15:21

viskas aisku, aciu😉

13. Nov 2012, 14:18

Viktorija, atskirų nuolaidų nebus, bet Mamyčių klubas suteiks galimybę laimėti po du kvietimus vienai šeimai. Kaip galėsite laimėti - artimiausiu metu pamatysite 😀

13. Nov 2012, 14:07

Eglute, o bus kokia %, jeigu norim apsilankyt visa seimyna ir sest, ir sekm? nes mane pvz lb sudomino Jusu zolininke, kuri bus 15-17val sest bei masazo specialiste 15-17val sekm?

13. Nov 2012, 13:23

Mokamas įėjimas, kainas įkėlėme į tekstą aukščiau. Tačiau artimiauisiu metu galėsite laimėti keletą kvietimų į šį mūsų renginuką 😀 Sekite kasdien naujienas!

13. Nov 2012, 13:21

Dėl kalėdų deriname viską, nes dabar mums svarbiausias šis renginys Litexpo, labai daug veiklos ir darbo, planuoajme pamažu ir Kalėdas, tačiau kai tik bus konkretu, iškart parašysiime viską. Vis tiek kažką suorganizuosime 😀 Dėl jūsų visų 😀

13. Nov 2012, 13:20

O idomu iejimas mokamas ar ne? ar cia tik konsultacijos nemokamos?

13. Nov 2012, 12:58

Živile, atvažiuokite, arba pasitaupykite MK kalėdoms 😀

13. Nov 2012, 12:56

Bus puiku - registruokitės. Aš būsiu visas tris dienas MK stende kartu su specialistais, tai susimatysime 😀 Žinoma, galės konsultuotis ir tos šeimos, kurios ir neprisiregistruos. Mes tik norime žinoti ir orientuotis, kiek yra norinčiųjų pas vieną ar kitą specialistą. jei turite klausimų - būtinai klauskite 😀