Parodykite savo vaiko fantazijų pasaulį ir laimėkite LEGO® DUPLO®!

Parodykite savo vaiko fantazijų pasaulį ir laimėkite LEGO® DUPLO®!

28. Feb 2021, 12:33 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Su vaikais kokybiškai praleistas laikas yra neįkainuojamas. Tai smagus vaikystės laikas, kurį jau suaugęs įvertins ir prisimins visą savo gyvenimą. Tai galimybė mums, tėvams, geriau pažinti savo mažylius ir mokytis iš jų.

Mamyčių klubas, bendradarbiaudamas su LEGO® DUPLO®, kviečia dalyvauti konkurse ir pasisemti geros nuotaikos. Ar pasirengę iššūkiui?

KONKURSAS VYKSTA FACEBOOKE->>

Laimėk LEGO® DUPLO® rinkinį „Dėžutė su širdele“ (10909) savo mažajam pasaulio tyrinėtojui!  Svajoja visi - ir vaikai, ir suaugusieji, tačiau būtent vaikystėje fantazija neturi ribų, todėl vaikai tokie kūrybingi ir laisvi. Net neabejojame, kad jūsų atžala taip pat mėgsta svajoti - skatinkite jį kurti savo fantazijų pasaulį su LEGO DUPLO

Komentaruose prikabinkite nuotrauką, kurioje matyti vaiko kūrinys iš kaladėlių! Iš visų konkurso dalyvių kovo 4 dieną rinksime laimėtoją, kuriam padovanosime LEGO DUPLO Dėžutę su širdele!

Smagus LEGO® DUPLO® kaladėlių rinkinys suteiks galybę idėjų ir įkvėpimo! Tėveliams ir mažyliams konstruojant žaidžiant šis kūrybiškas žaislas supažindins vaikus su konstravimu ir lavins įgūdžius, kurie pravers visą gyvenimą. Išlaisvinkite vaikų kūrybiškumą su šiuo įkvepiančiu rinkiniu pradedantiesiems. Smulkios rankutės nekantrauja kibti į mažyliams pritaikytas kaladėles ir pradėti konstruoti.