Pas ką iškeliaus knyga "Interviu su daiktais"?

Pas ką iškeliaus knyga "Interviu su daiktais"?

15. Mar 2018, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Automobilis, autobusas, kompiuteris, telefonas, televizorius, pimpačkiukas Bobas, kamuolys, transformeris, Minė ir Mikis, lėlė, akvariumas su žuvytėm, robotas, gitara, beržinė malka, policijos mašina, robotai iš Lego... - štai iš šių daiktų vaikai norėtų paimti interviu ir sužinot jų atsiradimo istroriją.

Ačiū jums visiems.

Jei netyčia gyventum viduramžiais, tai pritrūkus pinigų krautuvėlėje galėtum atsiskaityti sagomis – tokios jos buvo vertingos. O jei būtum labai labai turtingas, įstengtum įsigyti veidrodį. Gal liktų pinigų ir tam neįprastam įrankiui su trim dantukais – šakutei, su kuria, sako, reikia maistą iš lėkštės kabinti...

Prie savo kasdienių daiktų priprantam lyg prie nuosavų rankų ir kojų. Niekam nė motais, kad net adata – kukliausioji iš visų – turi ką papasakoti. Ką jau kalbėti apie šukas, degtukus, akinius ar lagaminą!

Visus šiuos daiktus žurnalistas Jurgis apipila klausimais, o jų atsakymus skuba užrašyti senovine spausdinimo mašinėle.Knygoje rasite nuotraukų ir piešinių iš muziejų archyvų, žaismingas dailininkės Jurgos Šulskytės iliustracijas ir turinį papildančius garso bei vaizdo įrašus programėlėje išmaniesiems įrenginiams „Išradingi daiktai“.

Kaip naudotis programėle: parsisiųsk programėlę „Išradingi daiktai“. Nukreipk išmanųjį įrenginį į knygos paveikslėlius su nuorodomis „Sužinok daugiau programėlėje „Išradingi daiktai“. Atrask nuotraukas, garso, vaizdo įrašus, papildančius iliustracijas.


Traukiame laimėtoją - tai Egelė! Sveikiname.

Egelė Egelė 16. Mar 2018, 14:42

Ačiū!!! Jau vartom! Nuostabu