Pirkiniai darželiui? nepameskim galvos

Pirkiniai darželiui? nepameskim galvos

29. Aug 2018, 14:40 Egelė Egelė

Sunkiausia blogo dalis man - PIRKINIAI.  Nesiruošiu kažkaip specialiai darželiui, nieko išskirtinio neperku. Dar nebuvom susipažinti su auklėtoja, nežinom kokios bus rekomendacijos. 

Nuomonių iš draugių sulaukiu visokių, kitos prisipirkę nuo trintuko iki.... bet palaukit, gal nieko nereikės? Vienos auklėtojos duoda sąrašiuką ko vaikui gali prireikti, pasako kas patogiausia jų nuomone iš aprangos. Kitos auklėtojos nedrąsiai užsimena kokių piremonių norėtų, kad atsineštų vaikai. Mano visai mažiukė, tad nežinau ar jiem reikės kažko iš kanceliarinių prekių, tad pasikalbėjusi su auklėtoja, ko reikės nupirksiu.

Kas reikalinga higienai taip pat aptarsiu su auklėtoja ir eidama įprastai apsipirkti manau, be problemų nupirksiu ir reikalingas priemones.

O apie rūbus. Na mes visko daug turim nuo sesės. Tik avalynės dydis neatitinka sezoniškumo, tad čia jau teks viską naujai pirkti. Bet taip pat jokio išskirtinumo, kad pradės lankyti darželį, na taip gal tų rūbelių reikės daugiau, bet ne tokia problema juos įsigyti palaipsniui. Rūbus perku per tarpininkus iš užsienio. Tad laukiu kelių naujų rūbelių, kombinezono nuo lietaus ir dar šio bei to.

Pora komplektukų ir giedrutes nupirkau iš Lupilu kolekcijos, kainos ir kokybės santykis puikus, jau esam bandę. Man svarbu, kad vaikas jaustųsi itin patogiai ir nevaržomas, tad su džinsiukais ar kitokiais standesniais rūbeliais nerengiu, nebent kažkur pasipuošti, kur rūbas nebus vilkimas ilgą laiką.

20180829143206-39974.jpg

Iš avalynės nusipirkome naujus botus ir batukus. Radau Batų kalne, ypač draugiškomis kainomis.

20180829143311-29589.jpg

Iš apatinių rūbelių, norėčiau mažylę rengti bodžiukais, bet iš patirties sakau (ir tikrai suprantu) ne visos auklėtojos to nori, nes tokio amžiaus vaikai dar visi "pampersiniai" tad visiems atsegioti ir užsegioti bodžiukus sudėtinga, nes jie jau visi pratinsis prie puoduko.

Dar reikės pasidairyti tapkučių lakstyti po grupę, kol kas tam tiks vasarinės basutės, bet matau greit išaugsime ir jas. Dar galvoju atsinaujinti kepuriu, movų ir pirštinių skyriuje...bet taip pat ramiai, neskubant ir nepametant dėl visko galvos. Linkiu ir Jums ramybės, galvojant apie pirkinius ;)

Egelė Egelė 03. Sep 2018, 13:18 Deivės Mama

Deivės Mama Deivės Mama 30. Aug 2018, 05:46

Labai pritariu jūsų požiūriui į aptariamą klausimą 👍. Ir man savaitgalį pavyko dvi poras batų vaikui nupirkti Batų kalne ir už abi poras sumokėti tik 25 pinigus 😀.