Pirmą kartą „Vaikų šalyje“ kvies susitikti „Mamyčių klubas!”

Pirmą kartą „Vaikų šalyje“ kvies susitikti „Mamyčių klubas!”

13. Nov 2012, 07:40

Lapkričio 23 -25  dienomis “Litexpo” parodų centre vyksiančioje parodoje “Vaikų šalis” pirmą kartą dalyvauja “Mamyčių klubas”. Dalyvauja ne bet kaip, o tris dienas žada gerą nuotaiką, daug naudingų specialistų konsultacijų bei dovanų lankytojams.

 

Laimingų vaikų kongresas

 

Taip vadinasi “Mamyčių klubo” trijų dienų renginių maratonas parodoje “Vaikų šalis”.  Daugiau apie tai jau rašėme štai ČIA. Nuo šiol kiekvieną dieną informuosime Jus apie tai, ką parengėme įdomaus per visas tris parodos dienas, tačiau šiandien nusprendėme trumpai papasakoti, kas tai yra paroda “Vaikų šalis”. Juk visko gali būti, kad kai kas iš jūsų nėra lankęsis šioje parodoje ir neįsivaizduoja, kas tai…

 

Trys parodos po vienu stogu

 

Lapkričio 23 -25 dienomis “Litexpo” vienu metu vyks trys parodos: “Vaikų šalis”, “Mokykla” bei “Jūsų namai”. Nusipirkus vieną bilietą, aplankyti galima visas tris parodas iš karto. Perspėjame, kad planuokite savo laiką neskubėdami- parodose vyks daug renginių, pramogų, todėl nesunkiai čia praleisite pusdienį, o gal ir visą dieną.

 

“Vaikų šalis” rengiama jau 18 metų


Paroda VAIKŲ ŠALIS – jau 18 metų yra vienas iš labiausiai laukiamų ir lankomų renginių, skirtų visai šeimai. Kasmetė būsimų mamų ir kūdikių priežiūros priemonių, žaislų ir žaidimų vaikams paroda rengiama artėjant Kalėdoms, kai visas pasaulis ima suktis šventiniu ritmu. 

 

“Vaikų šalis” kasmet į Lietuvos parodų ir kongresų centrą “Litexpo” sukviečia svarbiausius vaikiškos produkcijos rinkos atstovus bei būrius vaikų, tėvų ir senelių, kurie su malonumu pasineria į vaikišką šėliojimą. Tai šalis, kurioje tik geriausi žaislai, patogiausi drabužiai, minkščiausiai riedantys vežimėliai, saugiausios lovytės, smagiausios knygelės, saldžiausi skanėstai; mamos visada randa ko ieškojusios, tėčiai niekada nesako „rytoj“, o vaikų akys spindi! 


Šiemet ieškantiems daiktų ir dovanų mažyliams – apie 100 naujienų pilnų dalyvių stendų, pasiilgusiems pramogų – 50 linksmiausių renginių, rimčiau nusiteikusiems – paskaitos apie ikimokyklinį ugdymą. Ir viskas po vienu stogu!

 

Šiemet akcentas - ikimokyklinis ugdymas

 

Kiekvienais metais paroda “Vaikų šalis” būna skiriama kokiai nors temai. Šiemet parodos akcentas - ikimokyklinis ugdymas. Gebėjimas netipiškai mąstyti, kurti – prigimtinė žmogaus savybė, vadinasi, dėmesio kūrybinėms galioms ats(is)kleisti ir plėtotis privalo sulaukti kiekvienas be išimties vaikas.

 

Kūrybingumo ugdymui, pats palankiausias – ikimokyklinio amžiaus tarpsnis, nes būtent tada vaikai tam patys imliausi: jie smalsūs, visa savo esybe trokšta pažinti pasaulį; jų mąstymas dar laisvas, nesuvaržytas dogmų ir stereotipų. Būtent apie tai ir bus diskutuojama parodos metu rengiamuose seminaruose, diskusijose, klausimų ir atsakymų pusvalandžiuose tėvams. Parodoje bus pristatomos ikimokyklinio amžiaus vaikų ugdymo galimybės, naujovės, aktualijos.


“Mamyčių klubas” kviečia į “Laimingų vaikų kongresą”


Kaip žinia, pirmą kartą į parodos “Vaikų šalis” būrį įsilieja “Mamyčių klubas”. Parodoje “Mamyčių klubas” turės atskirą stendą, kuriame lauksime ateinančio kiekvieno. 

 

-Organizuosime LOTERIJĄ, kurios tikslas – surinkti knygučių Santariškių Vaikų ligoninei.

-Parodos metu vyks tiesioginė “ONLINE TV" TRANSLIACIJA www.mamyciuklubas.lt.

-Kiekvieną dieną “Mamyčių klubo” stende "apsigyvens" skirtingų sričių SPECIALISTAI – psichologė, žolininkė, nefrologė, kineziterapeutė, masažo specialistė, gydytojas akušeris ginekologas, šeimos gydytoja ir kiti. Bus galima ateiti su jais pasikonsultuoti vienu ar kitu rūpimu klausimu.

-Bus ir pramoginių ATRAKCIJŲ visiems mūsų mažiesiems bičiuliams.

 

Savo trijų dienų veiklą pavadinome “Laimingų vaikų kongresas” .

 

Parodų darbo laikas ir bilietų kainos (www.litexpo.lt):

 

"Vaikų šalis", "Mokykla" bei "Jūsų namai"

 

Lapkričio 23 d. 10.00 - 19.00 val.

Lapkričio 24 d. 10.00 - 19.00 val.

Lapkričio 25 d. 10.00 - 17.00 val.

 

Bilietai:

8 Lt – vienkartinis bilietas su nuolaida moksleiviams, studentams ir senjorams (pateikus galiojantį pažymėjimą kasose);

12 Lt – vienkartinis bilietas vienam asmeniui

Šeimos bilietas

26 Lt – (du suaugusieji, vaikas nuo 7 iki 16 m. amžiaus)

32 Lt – (du suaugusieji, 2 vaikai nuo 7 iki 16 m. amžiaus)

Kartu su tėvais atvykę ikimokyklinio amžiaus vaikai į parodą kviečiami lankytis nemokamai.

 


Lauksime jūsų visų ir kiekvieno! 

 

Renginio draugai

1

drynites

{smallpic:1}

sypsomes

gemma

Gyd. Romualdo Šemetos Nėščiųjų sveikatingumo mokykla

1

 

 

1