Pirmasis Beno gimtadieniukas su Žaibu Makvynu!

Pirmasis Beno gimtadieniukas su Žaibu Makvynu!

25. Dec 2011, 08:00

Sveiki, pirmiausia pradėsiu nuo to, kad atsiradus kūdikiui, tėvų gyvenime įsismintinos yra visos akimirkos, susijusios su jų mažuoju turtu...

 

Visgi reikia kai ką išskirti ir aš norėčiau paminėti mūsų sūnelio Beno 1-ąjį gimtadienį. Jis vyko šiemet rugpjūčio 26 d. Oi kiek mamytė suko galvą, kaip įdomiau, kaip smagiau jį surengti :)

 

Ir šovė mintis, kad gimtadienio tema bus iš filmuko "RATAI". O ši mintis kilo nuo labai paprasto dalyko - vasarinės sūnelio kepurytės, kurią nupirkome. Ji yra su šio filmuko herojais. :) Mūsų mažylio šventė vyko kavinėje, tėveliai pasirūpino RATŲ staltiese, servetėlėmis, puodeliais ir, žinoma - TORTU :) Kaip gi be jo?

 

{smallpic:1}

 

Jis buvo laaabai gražus, pats Žaibas Makvynas :) Salytę išpuošėme balionais, o mamytė pagamino plakatą su pirmųjų metų nuotraukomis, įrėmintomis kiekviename metų mėnesyje :)

 

Susirinko artimiausi darugai, šeimos nariai ir smagiai paminėjo mūsų Benuko pirmąjį jubiliejų :) Beje, buvo ir šokių, ir dainelių, ir žaidimų, susijusių su mūaų sūnelio pirmųjų metų gyvenimu.

 

{smallpic:2}

 

Štai tokia buvo mūsų šventė - graži, šilta ir spalvota :)

 

Naujametinis pasakojimų konkursas - Įsimintiniausias Metų įvykis