Pirmokėlio blog'as: Kajus. Auklėtoja ir draugai

Pirmokėlio blog'as: Kajus. Auklėtoja ir draugai

17. Sep 2015, 12:26

Sveiki, mielieji !

 

Prabėgo ir antroji savaitėlė mokykloje.

 

Šiuo blog‘u, noriu papasakoti apie tuos žmogučius, kurie supa Kajų mokykloje.

 

AUKLĖTOJA.

Mano akimis, tai mokytoja iš didžiosios M raidės, tokia, kuri tikrai myli savo darbą, randa kalbą su kiekvienu vaiku, kiekvienam skiria dėmesį. Bendrauti su ja tikras malonumas, matosi, kad išmano savo darbą, yra labai miela ir nuoširdi. Tikrai džiaugiuosi, kad šis žmogus veda mano vaiką mokslo žinių keliu. Įsijautus į rutiną, pamažu nusistovint mokykliniam gyvenimui jau planuojama kur vakučius galima nusivežti, kad plėstųsi akiratis. Anot mokytojos, kolkas pakanka artimiausių lankytinų taškų, tad greičiausiai šį mėnesį jau laukia pirmoji išvyka į nuostabų, mūsų rajone esantį Paežerių dvarą. Vėliau planai nusivežti vaikučius į kino teatrą, na o tolimesnės kelionės laukia antroje klasėje.

 

Mokytoja labai atsakinga, apie viską informuoja, kiekvienam vaikučiui parengus po sąsiuvinį, kuriame talpinama visa informacija, greitai sulauksime ir vaikučių gebėjimų įvertinimo, tad žinosime kur vaikui dar reikia pasistengti, o kur jam puikiai sekasi. Kajus taip pat labai džiaugiasi savo mokytoja ir aš esu laiminga. Atmosfera puiki.

 

KLASĖS DRAUGAI.

Nuo pirmųjų pamokų vaikas sėdi kartu su kitu draugu, su kuriuo, kaip suprantu, pasak jo esa „geriausi draugai“, tad malonu, kad vaikas randa kalbą. Nenuostabu, juk visi artu lankė darželį. Žaidžia, bendrauja su visais vaikais. Buvo, žinoma, nesusipratimų, kai vaikas parėjo namo su didžiule mėlyne ant šono arba buvo nuridentas nuo pakalnės. Bet bendradarbiaudami kartu – mokytoja, tėvai – sprendžia šią problemą ir kolkas, regis tai duoda rezultatų ir nesusipratimų ar apsistumdymų mažėja. Turėjome ir mes kelias pamokas sėdėti su vaiku mokykloje, bet nėra kur palikti mažojo, o vyras dirba, tad negalėjome. Na, bet pasak mokytojos, su Kajumi problemų nėra, tad tuo džiaugiuosi.

 

Didžiuojuos savo vaikinuku, kad noriai ruošia namų darbus, net nori į priekį spręsti. Pirma grįžus iš mokyklos pasakoja įspūdžius, tuomet pavalgęs lekia ruošti pamokų. Nemažai naujų dalykų sužinojo ir nori dar. Vis prašo, kad neskubėčiau ateiti pasiimti iš mokyklos.

 

Tokie mūsų įspūdžiai po antrosios savaitės mokykloje.

 

O kaip sekasi įsijausti į rutiną, papasakosime sekančiame blog‘e, po šios savaitėlės.

 20150917122327-69901.jpg

Linkim ir jums neprarasti optimizmo žengiant mokslo keliu !

 

Mama Roberta

neri neri 17. Sep 2015, 17:09

Kajus jau vos pakelia broliuką 😉 šaunuolis ,sėkmės 😀

jaldija jaldija 17. Sep 2015, 15:34

Ax, ta broliška meilė 👍😀
Kaip smagu skaityti jūsų tokius teigiamus įspūdžius 👍 Sėkmės ir toliau

17. Sep 2015, 13:10

Tikras šaunuolis! O pirma fotografija išties labai šilta ir žavi. 😀