Pirmokėlio blog'as: Kajus. Po ligelių į mokyklėlę ! Ir padėka lipdukai.eu

Pirmokėlio blog'as: Kajus. Po ligelių į mokyklėlę ! Ir padėka lipdukai.eu

02. Oct 2015, 11:51

Labas MK !

Niekur mes iš projektėlio nepabėgom, tiesiog paskutinąją savaitę Kajus praleido namuose, mat ir vėl buvo susirgęs. Ko pasekoje įsisukome į ligelių ratą, susirgo ir mažasis broliukas. Tad mokėsi namuose, ir džiaugiuosi, kad net po praleistos savaitės viskas sekasi puikiai. Vertinimų sąsiuvinyje vien pliusiukai prie išmoktų dalykų, kas tikrai džiugina.

Na, o šią savaitę vyrukas jau žygiavo į mokylėlę.

Viskas sekasi tikrai gerai ir vaikas žygiuoja į mokyklą su noru, kas taip pat labai smagu !

Pagaliau įvyko ir visuotinis tėvų susirinkimas. Papuoliau į mokyklos tarybą, tad kiek galėdama įsitrauksiu į mokyklinius reikalus.

Greitu metu vaikai jau vyks į pirmąją pažintinę edukacinę ekskursiją. Smagu, nes plėsis vaiko akiratis. Galime sakyti drąsiai – apšilo kojytes mokykloje, jau žino tvarką. Klasėje jaučiasi gerai, drąsiai klausia kas neaišku, atlieka užduotėles, namuose taip pat noriai ruošia namų darbus. Beje, iš išmoktų raidelių jau ir žodelius skaito, tad po pirmos klasės knygeles jau skaitys pats ir dar broliui sakosi skaitysiąs.

Kad pieštukai ir parkeris saugiai penalinėj gulėtų ir dar džiugintų, vaikas paprašė jį papuošti, tad gavos kas gavos, mama pasidarbavo.

 20151002121711-86724.jpg

Namuose naujienos tokios – turime naują šeimos narį – augintinį Pupsių jūros kiauliuką, kas vaikams suteikia dar daugiau džiaugsmo.

 

Labai smagu buvo rašyti, kaip jam sekėsi, tad dėkojame už dalyvavimą projekte Mamyčių klubui, bei rėmėjams už puikias ir praktiškas dovanas !

Kadangi pavėluotai radau laiškelį el.pašte apie lipdukai.eu dovanėlę, tai juos gavome tik visai neseniai. Tikrai labai naudingas ir praktiškas dalykėlis. Rodomės. Paskaičius mamų patirtį užsisakiau lipdukus su vaiko vardu ir savo telefono numeriu, tuomet didesnė tikimybė vaikui pametus daiktelį, kad jis greičiau grįš tikrajam šeimininkui. Pažymėjome, kolkas tik kuprinę ir parkerį, ruošiamės žymėti rudeninį švarkelį bei batus. O vėliau ir žieminę striukytę. Labai patenkinti esame tokia praktiška ir labai naudinga dovana. Didelis AČIŪ lipdukai.eu !!!

 20151002121840-83847.jpg

Ir toliau esame ir būsime su jumis. Tariame sėkmės, visiems mažyliams, mokinukams ir jų tėveliams. Linkiu, kad mokslo šaknys nebūtų labai karčios, o vaisiai labai saldūs !

 

Pirmokėlio mama Roberta

neri neri 04. Oct 2015, 19:19

Linkim Kajui nesirgti 😉