Pirmoko Gedimino mėnuo mokykloje!

Pirmoko Gedimino mėnuo mokykloje!

30. Sep 2016, 21:22 Loreta_K Loreta_K

Sveiki,

Štai ir baigėsi pirmasis Gedimino mėnuo mokykloje, atrodo prasidėjęs vos vakar. Visą rugsėjį Gediminas į pamokas keliavo su šypsena veide ir be jokių spyriojimųsi. Visiems paklausiantiems ar patinka lankyti mokyklą, Gediminas atsako tvirtą - TAIP! Iš tiesų mokykloje mano berniukui patinka, apie tai kaip sekasi, ką naujo išmoko mokykloje sūnus papasakoja grįžęs namo. Nusprendė lankyti du būrelius - dramos, bei "Sporto žaidimai". Taip pat, kadangi, nelabai gražiai taria kai kurias raides keliaus papildomai pasimokyti ir pas logopedę, tuo yra visai patenkintas nes kaip sakė logopedė yra labai faina ir jam patinka! 

Galime pasidžiaugti, kad pirkiniai, kurie buvo suplanuoti ir nupirkti mokyklai yra sėkmingai naudojami, na išskyrus kuprinę, (nes naują netikėtai gavome dovanų iš MK - ačiū, dar kartą!) tad sūnus į mokyklą keliauja būtent su ja. Taip pat šį mėnesį pirkome dūdelę muzikos pamokoms. Vieni geriausių pirkinių mums buvo "Vardo lipdukai", jais pažymėtos mokyklinės priemonės, bei drabužiai, padeda atskirti savo daiktus nesumaišyti su kitų vaikų daiktais, jie praverčia ir namuose nes jais sėkmingai atskiriame Gedimino ir Augustino daiktus bei žaislus.

Šios savaitės pabaigoje Gediminas pareiškė norą į mokyklą eiti vienas, jo noro paisome - tik kiekvieną rytą jam išeinant  iš namų žiūriu pro langą ar sėkmingai pereina gatvę.

Tai gi galima sakyti, kad rugsėjis Gediminui praėjo visai puikiai. Skaityti sekasi jau visai neblogai, skaičiuoti taip pat, yra bėdelių su rašymu - gauna pastabų, kad rašyti reikėtų truputį dailiau, na bet berniukas stengiasi, tad tikimės išmoks.

20160930211922-84521.jpg

Gerų mokslų visiems!