Prisistatymas

Prisistatymas

17. Aug 2015, 13:34

Nuo rugsėjo 1 dienos mano dukra pradeda lankyti mokyklą, ji taps pirmokė. Mano dukrai 7 metai, pagal horoskopą- Liūtas.  Mano dukra - žaisminga, kūrybiška, mėgsta lyderiauti, labai emocianali, ryški asmenybė. Tiek jos išvaizda, tiek charakteris yra išskirtiniai, ugniniai plaukai, balta oda, labai aktyvis, žaisminga ir draugiška mergaitė.

Dukra mėgsta skaityti, žiūrėti linksmus filmukus, valgyti ledus, žaisti su kitais vaikais, labai patinka įvairios pramogos, išvykos su šeima. Ji jau moka skaityti, rašyti, skaičiuoti, moka laisvai rusų kalbą, nes šeimoje močiutė bendrauja daug rusiškai. Gabi, protinga mergaitė. Tačiau mėgsta prieštarauti, išsakyti savo nuomonę, mėgsta derėtis.

Labiausiai mėgsta baseiną, mes jau lankome nuo 6 metų ir žiūrėti animacinius filmus, taip pat spręsti užduotis žurnaliukuose.

Mokyklą išsirinkome nesunkiai, arčiausiai namų esančią gimnaziją, prie kurios prijungta pradinė mokyklą. Mokytoja mums taip pat nėra svrabi, nes manau, kad daug kas priklauso nuo tėvų ir vaikų įsitraukimo į mokymosi procesą, kai visi bendradarbiauja, tuomet galima tikėtis gerų rezultatų, galbūt prioritetas, ne pensijinio amžiaus mokytoja ir mėgstanti ne tik formalų ugdymą.

Mano dukra labai laukia pirmos dienos mokykloje, nes galės panaudoti visas priemones, kurias nupirkome mokyklai: sąsiuvinius su mėgstamais herojais, flomasterius, naują rašiklį, nauji rūbai ir t.t.

19. Aug 2015, 23:55

Akytės išduoda, kad tikrai viskas seksis puikiai 😀 Sėkmės jum

EElžbieta EElžbieta 17. Aug 2015, 18:12

Malonu susipažinti

floryte floryte 17. Aug 2015, 17:27

Šauni mergaitė😀. Sėkmės pirmokėlei🌷

17. Aug 2015, 13:55

Skaičiau ir žavėjausi. Tokiai šauniai ir protingai mergaitei turėtų viskas sektis labai gerai. 😀

17. Aug 2015, 13:42

Pamiršau paminėti dukros vardą: Danielė