Rugsėjis užbaigtas pirmuoju diktantu!

Rugsėjis užbaigtas pirmuoju diktantu!

30. Sep 2016, 10:20 lina_baj lina_baj

Baigiasi pirmasis mėnesiukas mokykloje.

Jį užbaigėme smagiai - su lietuvių kalbos diktantu! Jį rašė iš išmoktų raidžių junginių ir žodžių. Iš vakaro šiek tiek pasitreniravome rašyti ir vakar parbėgo laimingas iš mokyklos, jog mokytoja pagyrė, kad labai gražiai rašo! O ir vakare atsirado įrašas elektroniniame dienyne, kad viskas parašyta gerai, ir pagyrimą "Šaunuolis!". Labai smagu, vertinant tai, kad į mokyklą nuėjo nemokėdamas rašytinių raidžių.

O šiaip kol kas noras mokytis neblėsta, laukua kada išmoks gerai skaityti ir skaičiuoti (kad žinotų kiek parduotuvėje paduoti pinigėlių ir kokia turėtų būti grąža) :)) Svarbu yra motyvacijos ;)

Kol kas matau, kad mokslų tempas nemažas - ko nespėja pamokose, pabaiginėja prailgintoje grupėje, o kas neaišku, dar pasikartojame namie vakare. Tad didžioji dalis dienos skirta mokslams. Stengiuosi kad mokslų per daug nebūtų ir nedingtų noras mokytis. 

Gaila, kad tenka vaiką į mokyklą užvežti anksti, kol mokytojos dar nėra, o vakare jos jau irgi nebūna. Tad gyvo kontakto neturime. Bet skaitome pastabas ir komentarus el. dienyne, kaip nors bendrausime :) Žinoma, toms mamytėms, kurios kasryt paplepa su mokytoja lengviau gauti kasdieninius atsiliepimus, bet gal maniškis bus savarankiškesnis, nes pačiam tenka įsiminti daugiau informacijos, susiruošti mokykloje pamokoms ar nueiti iki klasės.

Tad tiek mūsų atsiliepimų. Gerų mokslų visiems!