Natalijos blogas: Rugsėjo 1 ir 1-ji savaitė darželyje

Natalijos blogas: Rugsėjo 1 ir 1-ji savaitė darželyje

06. Sep 2014, 09:36

Na ka gi, praejo taip laukta rugsejo 1 ir pirma savaitele darzelyje. Pacia pirma diena pabuvau su vaikuciu kol pavalge pusrycius, graziai atsisveikinome ir palikau ji 2 val, o po pietu pasiemiau. Vaikas buo laimingas sypsojosi ir aukletojos sake, kad net neverke, labai geras vaikas:) Bet cia buco tik 1 dienele. 2 diena jau buvom su asarom, i grupe eiti nenorejom, bet pamatem masinyte ir vel apie mama pamirsom, graziai atsisveikinom truputi asaru buvo, bet greitai aprimo ir zaide su visais vaikuciais. O vat toliau jau prasidejo. Trecias rytas, rengiames su asarom, kol vaziuojam atrodo kad nieko ir juokiasi ir linksmas, o kai tik pamate kur atvaziavom tai jau i asaras, nes zino kad paliksiu. bet aukletoja parase kad greit aprimo ir pradejo zaisti su kitais vaikais ir pasiule palikti vaika miegoti darzelyje, na pabandem. O gi jis taip nuvargo, kad auketoja tik pagulde vaika ir jis jau uzmigo:). 

O  vat paskutine dienele atnese blogu ziniu, paskambino aukletoja ir pasake kad vaikui slogyte ir kad lyg ir karscioja, tai atvaziavau pasiimti, namuose ziuriu kad jau 38 temp turim :(

Bet vat siandien kaip ir niego, jau linksmas ir temperaturos nera (manau kad vaikuciui buvo daug naujo ir netiketo tokiam maziukui:))

sraigiukas sraigiukas 07. Sep 2014, 15:01

Sveika
Mes projekte nedalyvaujam, bet vis tiek pasipasakosiu. Saulutė pradėjo lankyti darželį. Rugsėjo pirmą dieną plojo katučių, kad eis jau į darželį su gėle rankoje, nukulniavome į grupę visa šeima. Gražiai atsisveikinome, padovanojome auklėtojai gėlę ir šuoliais į grupę. Palikau dviem valandom iki šventės. Šventėje radau jau su auklėtoja lauke. Priėjau, bet nelabai manęs reikėjo. Po šventės važiavome į piceriją, švęsti rugsėjo 1-osios.
Antra diena jau liko su ašarom, bet pasakiau, kad reikia nuvest sesę ir ašaros baigėsi. Palikau iki pietų. Dar paskambinau auklėtojai, paklaust kaip sekasi, gal pasiimti iki pietų valgymo, bet aklėtoja nuramino, kad Saulutė vadovauja visai grupei. Atėjau pasiimti kai jau baiginėjo valgyti pietukus. Sakė nori miegoti čia, bet neturėjome dar pižamytės, tai grįžom miegoti namučio.
Trečią dieną jau persirengiant prasidėjo koncertas, palikau grupėje žviegiančią, vedant Mildutę į jos grupę girdėjau kaip rėkė sese, sese, sese. Kol Mildutė savo grupėje nusirengė, šnektelėjau su jos auklėtoja, nusileidus žemyn, Saulutė buvo nurimus. Atėjus pietų miegelio laikui, gražiai nusirengė, atsigulė į lovytę ir pradėjo snausti, kai kita mergytė pradėjo verkt, Saulutė išsibudino, pradėjo verkt, auklėtoja vos nuramino, paskambino, kad ateičiau pasiimti. Atėjus radau pas auklėtoją ant rankų visą užsikukčiojusią.
Ketvirta diena. Jau einent į darželį sakė lova nenoriu lova nenoriu. Liko su ašaromis, bet greit nurimo. Pavalgius pietus, kai auklėtoja pasakė, kad laikas ruotis į lovytę miegučio, išsiverkė iki kukčiojimo. Vėl paskambino, kad ateičiau pasiimti. Kai pamatė mane vėl pradėjo verkti. Grįžom miegot namo.
Penkta diena. Liko su keliom ašarytėm, bet greit nurimo. Mergytė, kuri nuolat verkdavo ir išgąsdino Saulutę susirgo. Su auklėtoja nusprendėm bandyti miegoti pietų miegelio. Su nerimu laukiau skambučio iš darželio. Atėjau po pietų miegelio. Dar snaudė. Auklėtoja pasakojo, kad lyg ir bandė verkti, bet ji pasiprašė prigulti pas ją į lovytę ir netrukus, kartu dainuojant lopšinę su auklėtoja užmigo.
Ačiū mūsų auklėtojai Agnei už kantrybę ugdant mūsų vaikučius.