AUŠROS blogas: Ruošimasis darželiui.....

AUŠROS blogas: Ruošimasis darželiui.....

21. Aug 2014, 20:42 ODISEJAaa ODISEJAaa

Ruošimasis darželio link jau senokai prasidejes,na koks ten tas ruošimasis.... specialiai informacijos neieškome, bet pastaikiusia po ranka paskaitinejame.

Apie Aukletoją būsima ir taip žinome,nes pažystama iš gretimo kaimo. Jau pagyvenusi moteriške,labai gera.

Buvo kalbos, kad turime skubeti užsirašyti į darželi,nes nera vietu, bet kai geguže vyras nuejo pasirodo yra tų vietų...

Kai pradejome kalbetis su Vismante apie darželi jos reakcija buvo neigiama, nenoriu, neisiu,ne ne ne.... Kalbedavome tada kai ji pvz:.rušiuodavosi kuprines, dedavo žaislus,knygutes, kai eidavome pasivaikščioti ir t.t. Pasakodavome ką vaikai veikia darželyje,kokius darbelius daro, kad jie ten žaidžia.... Atsakome i visus vaiko klausimus apie darželi.

Neseniai irgi išejo pokalbis apie darželi, aš pietus dariau, o Vismante varte knygute. Klausinejo, kur vaikai eina su kuprinemis,ka veikia darželyje... atsakiau viska ir nuo tos dienos girdžiu kartais net su piktumu klausimus:, sakei važiuosim į darželi, sakei veši į darželi, kodel dar nevažiuojame... ir vel tenka aiškinti,kodel taip, o ne anaip. Pas mus vasara darželiai nedirba paprasčiausiai.

Dabar jau laukiame to savo darželio labai,net smagu,bet kaip bus ištiesu dar neaišku kol nepradejome lankyti..

Man Vismante pateike ir tokių klausimų: ar vaikai tures sesiukus? Sakau vieni broliuka kiti sesute turi,o kiti abu.. kodel? Nes tu turi tik sesute.Vismante: o mano sese gali buti ir broliu mano:D Nebežinojau tuo metu ka ir beatsakyti :D

20140821203952-88096.jpg

Linksmai leidžiame paskutinias dienas namuose ir nekalbame pastovei apie darželi,kad noras nedingtų,kai nori pati jau ima klausineti.

 

Štai, kaip ruošiames darželiui.