Didžioji diena Patricijai

Didžioji diena Patricijai

05. Sep 2021, 23:59 Evelina90 Evelina90

Rugsėjo 6 diena - didžioji diena Patricijai! Pirmą kartą tėčio lydima eis į savo darželį! Susipažins su auklėtoja ir dalimi grupės vaikučių. Mūsų darželyje vaikai vedami palaipsniui, rytoj Patricija pabus darželyje 2 valandas (labai tikiuosi, kad niekas nė skambins iš darželio, kad pasiimtume anksčiau).

Galbūt kažkam iškilo klausimas, o kodėl tik su tėčiu? Tai ką, mama jau negali nuvesti vaiko? Pasitarę su vyru ir taip nusprendėme, nes:

1. Patriciją visada į darželį veš ir 99 proc. atvejų pasiims vyras. Tai tegul iš karto prie to pripranta. Nenorime, kad stresuotų dar ir dėl to, kas ją nuves ar pasiims. Be to, išvengsime isterijų, kai pabus blogos nuotaikos :) 

2. Mūsų šeimoje yra dar 7 mėnesių pagrandukas, kurio kol kas palikti negaliu.

3. Labai daug pažįstamų ir net pati auklėtoja sakė, kad vaikai su tėčiai greičiau atsisveikina, o su mamytėmis yra sunkiau.

Patriciją ruošiame visokeriopai rytojaus dienai. Drabužiai išlyginti, prakaitiniai rūbeliai paruošti, basutės jau kuprinėje. Gėlytės auklėtojai ir auklytei jau vazoje. Laikome kumščius, kad viskas klostytusi kaip per sviestą. O tėveliai trypčioja iš streso :D

Mane, kaip mamą, neramina dar vienas klausimas. Prieš kelias dienas gavome savo pirmuosius akinukus (oftalmologai Patricijai nustatė astigmatizmą), su kuriais reikia būti nuolat. Tikiuosi, kad mano mažylė įveiks viską lengvai,tiek akinukų nešiojimą, tiek darželio lankymą! 

 

Aistia Aistia 06. Sep 2021, 09:12

Kuo geriausios sėkmės Jums 😀