Saulutė darželyje buvo VISĄ DIENĄ!

Saulutė darželyje buvo VISĄ DIENĄ!

01. Oct 2013, 09:20 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Na štai ir išaušo ta diena, kai mamytė Ilona nusprendė Saulutę darželyje palikti visai dienai. Priminsime, kad mažylė visą praėjusią savaitę sirguliavo, o vakar vėl žygiavo į darželį. Kaip ir kada mama dukrytei pranešė apie šią naujovę – buvimą darželyje visą dieną ir kaip mažoji reagavo, netrukus sužinosime.

20131001092116-44476.jpg

Mama Ilona:

Sveikos,

Saulytė jau darželyje palikta visai dienai :) Apie tai, kad darželyje liks pietų miegelio, nusprendžiau dukytei pasakyti tik ryte, ruošiantis į darželį. Papasakojau, kokia bus jos dienelė.

Kai išgirdo apie miegojimą darželyje, ėmė verksnoti, bet aš pasakiau, kad kai ji užmigs, į jos sapnelį ateis liūtas Bonifacijus, katinas Leopoldas su pelytėm ir dar atvažiuos Bremeno muzikantai (čia tėčio savaitgalio atradimas ir naujas Saulytės užmigdymo budas:)).

Po šios informacijos jos nuotaika buvo puikiausia. Į darželį ėjom su šypsena, palaukėme, kol ateis auklytė Rita. Atsisveikinant pasibučiavome, o Saulytė vietoj „ate“ pasakė „pipipapam“.

Taigi nekantraudama laukiau vakaro, kaip gi jai seksis. Pasirodo, pirmoji pilna diena darželyje dukrytei buvo visai nebloga. Jau valgė truputį sriubos, greitai užmigo pietų miegelio, o kai tėtis atvažiavo pasiimti, buvo išsišiepusi iki ausų :) Kai paklausiau, ar patiko darželyje, Saulutė palinkčiojo galvą, kad patiko ir pasakė, kad rytoj vėl eis:)

Štai toks buvo mūsų pirmadienis su pietų miegeliu...

Iki rytojaus!

Sekite trimetės Saulutės žingsnelius į darželį projekte

 Į darželį su SAULE

20130912194032-54521.jpg

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Oct 2013, 10:40

Manau, viskas pamažu tvarkosi, Saulutė jau ėmė kažko ragauti darželyje ir jau miega pietų miegelio 😀