Šeštadienį - nemokamos konsultacijos "Mamyčių klube"

Šeštadienį - nemokamos konsultacijos "Mamyčių klube"

24. Nov 2012, 07:00

Šiandien "Mamyčių klube", kuris trims dienoms įsikūrė parodoje "Vaikų šalis" svečiuosis trys specialistai, kurie pasirengę atsakyti į jūsų klausimus.

 

ŠEŠTADIENĮ, lapkričio 24 d. Jūsų dėmesio lauksime kartu su šiais specialistais:

 

11-13 val. Nėščiųjų sveikatingumo mokyklos vadovas, gydytojas ginekologas Romualdas Šemeta.

 

Gydytojo akušerio ginekologo Romualdo Šemetos daug pristatinėti nereikia, jau daug metų nėštukės vadina jį savo guru. MK stende gydytojas R.Šemeta ne tik atsakys į Jums rūpimus klausimus, bet ir parodys dinaminės mankštos pratimų. Taip mankštinami vaikai kartais pavadinami mažaisiais akrobatais. Smalsu? Ateik ir pamatyk savo akimis.

 

 

13-15 val. Fizinės medicinos ir reabilitacijos centro "Gemma" kineziterapeutė Viktorija Brusokaitė.


Vaikų kineziterapeutė konsultuos tėvelius, kaip taisyklingai atlikti gydomuosius pratimus namuose su savo vaikučiais ant kamuolio ir kilimėlio, kūdikių plukdymo klausimais: kokio amžiaus kūdikius galima mokyti plaukti? Ką reikia žinoti tėveliams, norintiems pradėti lankyti tokius užsiėmimus su savo mažyliu? Kaip vyksta procedūros? Taip pat suteiks informacijos apie ikimokyklinio amžiaus vaikų tinkamą fizinį aktyvumą, kūdikių psichomotorinį vystymąsi ir kt.

 

1

 

15-17 val. Žolininkė Zita Mikoliūnienė.


Čiobreliai, mėtos, liepžiedžiai... gali ne tik gydyti, bet ir pakenkti... Mūsų stende dalyvaujanti žolininkė sakė atskleisianti visas žolelių paslaptis.

 

Loterija ir kitos linksmybės

 

Be to, nepamirškite, kad vyksta loterija - atneškite knygutę į "Laimingų vaikų kongresą", jas po to padovanosime Vaikų ligoninei, ir dalyvaukite loterijoje, kurioje galite laimėti šaunių prizų.

 

Visą dieną mažuosius grąžins Šypsomės.lt animatoriai.

 

Laukiame Jūsų užsukant!