Šeštadienio diena kartu su Mamyčių klubu parodoje "Vaikų šalis"

Šeštadienio diena kartu su Mamyčių klubu parodoje "Vaikų šalis"

26. Nov 2012, 00:00

Sveiki. Noriu pasidalinti savo įspūdžiais iš MK "Laimingų vaikų kongreso". Pirmą kartą man teko būtent taip sudalyvauti - turėjau suteikti informaciją tėveliams apie sauskelnes Drynites.

 

Tikiuosi, kad mamytės, kurios domėjosi šia tema, t.y. vaikų šlapimo nelaikymu, liko patenkintos. Beje, man pačiai irgi tai buvo naujiena, nes dar neteko susidurti su tokiomis bėdelėmis ir labai džiaugiuosi, kad Mamyčių klubas apie tai suteikė daug informacijos, ji tikrai reikalinga!

 

Kaip supratau iš mamyčių, tos viešos informacijos apie enurezę tikrai reikia!

 

Parodoje buvo ir šaunioji Raudonkepuraitė, kuri piešė ant vaikučių veidukų, jie buvo labai laimingi ne tik ją išvydę, bet ir pabendravę, ji jiems lankstė gyvūnėlius iš balionų.

 

Tuo tarpu aš visas mamytes raginau sudalyvauti loterijoje, kurios pagrindinis prizas - net du paspirtukai - labai šaunūs ir gražūs.

 

 

Susipažinome su gydytoju R.Šemeta ir šeimoms, kurie demonstravo, kaip mažylius galima "pamėtyti" ore - labai žavu buvo stebėti juos.

Dar buvo užsukusi pas mus ir "Gemmos" kineziterapeutė, ji suteikė informaciją tėveliams rūpimais klausimais.

 

Žolininkės Zitos Mikoliūnienės surinktos žolelės man labai paliko didelį įspūdį ir malonų aromatą, kuri ir dabar dar atsimenu, daug papasakojo apie arbatėles, kokios tinka vaikams...

Pas mus užsuko ir mamytė Rima su savo sūneliu ir vyru...

 

Vakare sulaukiau ir savo šeimos - tėtis su sūneliu spėjo apžiūrėti visą parodą. Domantukui laimės buvo daug, nes ir pažaisti galėjo su savo mėgstamais herojais iš žaidimų. Sakė, ir marsiečius buvo sutikęs, nes tai jo mėgstamiausi vitaminai. Gavo dovanėlių.

 

Ir dantukus ėjome mokytis, kaip taisyklingai valytis, sūnus už tai gavo dovanų - dantų šepetėlį ir diplomą. Visų įspūdžių, kokius patyrėme šioje parodoje ir dalyvaudama MK renginyje "Laimingų vaikų kongresas, neįmanoma papasakoti.

 

Tik gaila, kad savo fotoaparatą namie buvome palikę, tai negalėjome daugiau parodyti fotoakimirkų.

 

Dar kartelį ačiū Eglei ir Mamyčių Klubui už dovanėles ir už gražiai bei prasmingai praleistą dieną. 

 

Iki.

Kristina

26. Nov 2012, 09:50

aciu aciu stengiames 😉

26. Nov 2012, 06:49

Labai smagi dienele 😀 sauniai pasidarbavot 👍