Šią naktinę bėdą dukra išaugs - tuo mes tikime

Šią naktinę bėdą dukra išaugs - tuo mes tikime

10. Apr 2014, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Dešimtmetė dukra vis dar turi šią bėdą - nuo ankstyvos vaikystės šlapinasi į lovytę. Tiesa, su DryNites pižaminėmis kelnaitėmis jai žymiai ramiau miegoti.

Nežinau, kiek Lietuvoje tai dažna ir aktuali problema, bet, manau, kad ir dabar dar žmonės nelinkę net ir su gydytojais tartis.

Nemanau, kad gydytojai yra visagaliai (o gal tik mūsų atveju). Svarbiausia, mano manymu, prieš pradedant gydyti bet kurią ligą, reika nustatyti jos atsiradimo priežastis.

Mes, besibelsdami į gydytojų kabineto duris, besitardami su žolininkais ir homeopatais, padarėme vienintelę išvadą – nebedidinti problemos dar labiau, ypač, kai atsirado pižaminės trumpikės vyresniems vaikučiams „DryNites“.

20140407114736-37410.jpg

Man ramiau, kai dukra vilki jas naktį. Nebevaikštom mes pas gydytojus, nes viena iš naktinės enurezės priežasčių mūsų atveju – paveldimumas. Aš taip pat (tiksliai neatmenu), bet iki 12 metų neišaugau iš „sauskelnių“ (mano nelaimei, jų dar nebuvo).

Šiandieną, kai kas rytą nereika tikrinti patalynės ir skubėti mano dukrai praustis, kol visi dar miega – ji jaučiasi puikiai.

Kaip ji jaučiasi puikiai su pižaminėmis kelnaitėmis DryNites, patvirtina taisyklė, jog dukrai pabudus jos būna sausos. Tačiau su jomis dukrai miegoti ramiau. 

Aš tikiu, kad su šiomis specialiomis kelnaitėmis mes išaugsime šią šlapią problemėlę ir kažkurį rudenį ji išplasnos su mūsų kiemo paukščiais.

Mama

20130804201647-99202.jpg

Užeik į  www.vaikuenureze.lt ir papasakok apie ją draugei! Tegul informacija pasiekia tuos, kam ji labiausiai reikalinga!