Šiandien prasideda filmo „Karališka drąsa“ premjera!

10. Aug 2012, 00:00

Šiandien visuose Lietuvos kino teatruose prasideda filmo premjera „Karališka drąsa“. Ar eisite su vaikučiais pažiūrėti? Stengiatės pažiūrėti premjeras ar geriau palaukiate, kai nuslūgs žiūrovų antplūdis?

 

KARALIŠKA DRĄSA

 

Lietuviškai įgarsino: Judita Urnikytė (Merida), Lina Budzeikaitė (Elinora), Algimantas Butvilas (Fergiusas), Larisa Kalpokaitė (Žiniuonė), Algirdas Dainavičius (Lordas Dingvalas), Džiugas Siaurusaitis (Lordas Makintošas), Almantas Šimkūnas (Lordas MakGufinas).

 

Apie filmą:

 

Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida (įgarsina akt. Kelly Macdonald).

 

Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke.

 

Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu.

 

Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.

 

Ar žiūrėsite šią premjerą?