Simono pasiruošimas. 1 blogas

Simono pasiruošimas. 1 blogas

10. Aug 2017, 14:03 RenataŪselienė RenataŪselienė

Sveiki, šios istorijos pagrindinis veikėjas - Simonas. Jam šį gruodį sukaks 7 metai, o rugsėjį jau keliaus į pirmą klasę. 

Labai didžiuojamės ir džiaugiamės, kad mūsų sūnus pateko į VGTU Licėjų, išlaikė testus ir įrodė pats sau,kad jis vertas būti tarp tų, kurie turi inžinerinių gabumų. Taip, mūsų sūnus be galo mėgsta konstruoti, spręsti logines užduotis ir dievina aritmetiką. Ko negalėčiau pasakyti apie humanitarinius dalykus:) Kodėl mes rinkomės šią įstaigą? Tai vienintelė mokykla, kurioje ugdomas ir skatinamas inžinerinis profilis, kas mūsų vaikui itin aktualu, lokacija ir be abejo - atsiliepimai.

Koks jis? Man, mamai, jis pats nuostabiausias. Bet, net ir vertindama jį galiu pasikliauti blaiviu protu neliaupsindama visame kame. Kaip ir kiekvienas iš mūsų turi tam tikrų silpnų vietų, ties kuriomis reikėtų padirbėti. 

Simonas dievina dėlioti deliones, konstruoti iš lego, dūkti kieme ir žaisti tenisą. Jis toks vaikas, kuris visuomet padės, pagelbės ir jei jam kažkas įdomu- krapštysis visą dieną, pamiršdamas apie tai,kas vyskta aplinkui.

Labiausiai pergyvenu dėl adaptacijos, nes Simonas yra jautrus vaikas, ir jam be galo svarbi rutina ir įprasta tvarka, kuri jam suteikia saugumo jausmą. Žinoma, dabar visas pasaulis versis aukštyn kojomis, nes ateina ta riba, kai vaikas palengva žingsnis po žingsnio keliaus į suaugusiųjų pasaulį.  Nepaisant to, jis komunikabilus, tikiu,kad greitai susiras draugų ir mokykla jam taps ta vieta, kurioje jis jausis ramus, užtikrintas, saugus ir žinių įgaunantis vaikas.

 

RenataŪselienė RenataŪselienė 11. Aug 2017, 09:22 ausryte12

Aciu labai😀

RenataŪselienė RenataŪselienė 11. Aug 2017, 09:22 Loreta_K

Aciu labai😀

ausryte12 ausryte12 11. Aug 2017, 06:58

Sekmes busimam pirmokeliui! 😀

Loreta_K Loreta_K 10. Aug 2017, 22:44

Vau, sveikinimai didžiausi! Linkim sėkmės! 😉🌷