Smiltės ir Eleonoros rugsėjo 1-oji!

Smiltės ir Eleonoros rugsėjo 1-oji!

01. Sep 2014, 11:17 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Juokiuosi, kad vakar Lietuvoje buvo patys švariausi vaikai - visi išvalytom ausytėm, išplautom galvom ir paruoštais šventiniais drabužėliais. Ar gi ne?

Pirmą kartą rugsėjo 1-ąją į darželį išleidau abi savo dukrytes - šešiametę Smiltę ir beveik trejų Eleonorą. Abi ryte išrinko gėlytes auklėtojai ir šeimininkutei. Vyresnėlę sugundė didžiuliai kardeliai, o Eleonora labai norėjo bordo spalvos gvazdikų, bet pavyko perkalbėti pasirinkimą pakeisti į baltas rožes :D

Smiltė lankys priešmokyklinukų grupę, kuri šiemet pas juos labai marga - tik keletas vaikų iš ankstesnės grupės, dalis iš kitos darželio grupės, kurios pusė jau išėjo į mokyklą, dar keletas naujokų iš kitų darželių ar net namų. Smagu sutikti nuostabią mylimą auklėtoją Aidą, pasisvekinome su nauja šeimininkėle. 

Eleonora pateko į vyresnių vaikučių grupę - nors jai dar dveji, ji bus kartu su keturmečiais (ir net penkiamečiais). Nieko, Smiltė dvejus metus augo su vyresniais ir tame matau tik privalumus. 

Mergaitės šiandien pabus tik iki pietų, o toliau keliausime piknikauti su draugais. 

Smagios visiems rugsėjo 1-osios, nesirkite visus metus!

P.S. Aš dabar turiu stebuklingus du mėnesius, kuomet dienos metu namai tušti be vaikų :) Jeeee!

01. Sep 2014, 22:08

Fainuolės kokios 😀 🌷

01. Sep 2014, 22:05

Ale kokios abi patenkintos! Smagu net žiūrėt! 😀

01. Sep 2014, 19:06

Sveikinimai mergytems ir mamytei, kuri pasidziaugia ne maziau "laisve" nuo vaikuciu 😉 😃
as t.p.manau, kad su vyresniais lb gerai, maniskis ir buvo su vyresniais vaikais 👍
Egle sveikateles Saulei 🌷

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Sep 2014, 11:30

Sveikinu mergaites 😀 O maniškė Saulutė lankys trečią klasę, tačiau kaip tyčia prieš pat šventę susirgo - apsveikusios vis tiek trumpai įkšom nosį į klasę, įteikėm mokytojai gėlę ir pasiėmėme pamokų tvarkaraštį 😀 Su paraudusia nosyte, deja, nesinorėjo fotkintis 😀 bet mūsų nuotaika puiki! Su rudenėliu visus! 🌷