Startuoja pirmoji lietuviška mobili programėlė mamoms - “Mūsų Mažyliai”!

Startuoja pirmoji lietuviška mobili programėlė mamoms - “Mūsų Mažyliai”!

08. Feb 2013, 00:00

 Šią savaitę virtualus mamyčių turgelis musumazyliai.lt pristatė pirmąją lietuvišką aplikaciją mamoms.

 

Nemokama programėlė skirta mamoms, norinčioms parduoti, išsimainyti ar padovanoti savo mažylių “išaugtus” daiktus kitoms mamytėms. Programėlė per mažiau nei parą įsiveržė tarp populiariausių aplikacijų Lietuvoje ir šiuo metu užima pirmą vietą.

 

Mamos, turinčios išmaniuosius telefonus, galės mainytis mažylių “išaugtais” daiktais neįsijungdamos kompiuterio. Mobilios aplikacijos keliais telefono mygtukų paspaudimais mamos galės nufotografuoti daiktą ir jį iškart įkelti į katalogą. Taip pat naudojantis programėle mamos galės lengvai susirasti norimą daiktą ir bendrauti su kitomis bendramintėmis forume.

 

“Šiuolaikinės mamos ypač taupo savo laiką, taigi mobilios aplikacijos - jau nebe mada, o būtinybė. Šioje srityje ypač “apleistos” mamos - ieškojome, bet neradome nei vienos lietuviškos programėlės skirtos būtent mamoms. O tai, kad per mažiau nei parą ši programėlė tapo Top 1, rodo, kad mamos jau senokai persikėlusios į mobilų internetą”, - sako musumazyliai.lt sumanytoja Milda Mitkutė.

 

Virtualus turgelis musumazyliai.lt šiuo metu vienija daugiau nei 23 tūkst. mamyčių, kurios tarpusavyje keičia, parduoda ir dovanoja beveik 200 tūkst. nereikalingų daiktų.

 

Mobili aplikacija sukurta Android ir iPhone išmaniesiems telefonams. Nemokamą programėlę parsisiųsti ir išbandyti galima čia:

Android telefonams: www.musumazyliai.lt/l/prandriod

iPhone telefonams: www.musumazyliai.lt/l/pritunes