Su moss. mes būsim sveikesni

Su moss. mes būsim sveikesni

18. Mar 2019, 10:31 LePukuota LePukuota

Gavome išbandyti maisto papildus iš Gamtos receptai. Tai imuno moss. - imuninei sistemai palaikyti, broncho moss. - kvėpavimui, cold moss. - imuninei sistemai vyresniems vaikučiams ir suaugusiems. Šie papildai yra sukurti iš augalinių ekstraktų, be sunkiųjų metalų, pakuotė - draugiška aplinkai. Ant pakuotės pateikta aiški informacija apie papildus, sudedamosios dalys, vartojimo būdas, įspėjimai ir kita.

Papildus išbandėme ir išragavome visi šeimos nariai ir pagal skonį pabaigėme vartoti, kas kam labiau tiko :)

Imuno moss. skystasis papildas imuninei sistemai tinka vaikams 3-10 m. ir vyresniems, tad abu mano mažieji gėrė kasdien. Skonis aštrokas ir kartus, tad nebuvo labai skanu, reikėjo užsigerti vandenuku. Man patiko jo natūrali sudėtis, manau šį papildą reiktų vartoti kelis mėnesius, kad pajusti teigiamą efektą, nes kolkas slogos ir kosuliai niekur nedingo.

Broncho moss. - skystasis papildas su cukrais kvėpavimo funkcijai palaikyti. Šis papildas skirtas nuo 1 m. ir vyresniems. Gėrė abu vaikučiai ir skonį įvertino puikiai, šio papildo net patys prašėsi :D Braškių skonis ir kvapas ir man pasirodė patrauklus, nesijautė čiobrelio ir islandinės kerpenos. Gal per trumpai vartojome, nes kolkas dar nepastebėjome pokyčių, bet sudėtis tikrai gera ir mielai toliau stiprinčiau vaikučius šiuo papildu. 

Cold moss. teko mums su vyru, vaikai paragavę atsisakė, per stiprus skonis, o mums patiko. Cold moss maisto papildas miltelių pavidalu, vartoti ištirpinus karštame vandenyje. Tinka nuo 6 metų ir vyresniems. Su daug vitamino C, imbieru, islandine kerpena, liepos žiedais. Manau puikus pagalbininkas puolant peršalimui, tik tiek kad daug sudėtinių dalių, esu alergiška kaikuriems augalams, kolkas dar nesu tikra ar jis man tinka, nes dabar jau tenka vartoti ir priešalerginius vaistus.

Štai tokia mūsų patirtis, buvo įdomu ir naudinga išbandyti šiuos papildus. Daugelio vaistinėlėse turėtų atsidurti draugiški moss. papildai. Ačiū MK ir rėmėjams :)