Sveikas, Rugsėji!

Sveikas, Rugsėji!

03. Sep 2018, 21:58 LePukuota LePukuota

Sveikiname visus su mokslo ir žinių diena!

Šiandien ta diena, kai Elijas pradėjo lankyti darželį. Vakar su vaikais išrinkome gėlytes auklėtojoms ir nekantriai laukėme pirmadienio ryto. Tiesa, ryte teko vaikus kelti, nes per vasarą jau buvome įpratę miegoti ilgiau. Mūsų didžioji sesė degė džiaugsmu, kad vėl pasimatys su draugais seniai bematytais, tad ir mažasis brolis buvo puikiai nusiteikęs. Tik nenorėjo ryte puoštis marškiniais, vis dar valdo marškinėliai su mašinomis :)

20180903213740-87265.jpg

Visa šeima išlydėjome vaikus į darželį. Pirmą palydėjome sesę į naują priešmokyklinę grupę, na ir atėjo mažylio eilė. Per susirinkimą, kuris įvyko praėjusią savaitę, buvome sutarę, kad pirmą dieną vaikučių vienų dar nepaliksime, o leisim susipažinti su auklėtojomis, grupe ir visa tvarka. Tad šiandien mus pasitiko linksmi nauji veidukai ir dvi puikiai nusiteikusios jaunos auklėtojos. Elijas pirmiausiai ištyrinėjo aplinką ir nubėgo žaisti su mašinomis. Taip sulaukėme pusryčių, plovėm rankytes ir sėdom prie stalo. Grikių košė buvo tikras gardumėlis, nors namie nežinau kiek reiktų pavargti, kad pusryčiams pavyktų įsiūlyti košę. Tuomet vėl žaidimai ir 10 val. ėjom žiūrėti naujų mokslo metų šventės į aktų salę. Bet Elijas nebuvo sužavėtas šokiais ir dainomis, pamojavo sesei ir zyzė, kad greičiau eitume į grupę žaisti su mašinomis. Greit ir pietų sulaukėme, nors dauguma tėvelių šiandien trumpai pabuvo su vaikais. Taip paskutiniai išėjom iš grupės, bet su geromis emocijomis ir labai pavargę. O vakare sugrįžom į darželį sesės parsivesti. Elijas jau viską supranta ir labai palengvina vyresnioji sesė. Broliui ji didelis autoritetas. 

20180903215226-26835.jpg

Vakare pilni emocijų ir naujų patirčių abudu piliečiai buvo ypač aktyvūs. Užmigdyti buvo sunkiau nei yprastai. Tikiuosi mūsų laukia ramus nakties poilsis ir ryt išaus nauja graži diena. Antrąją dieną jau planuojam mažuliukus palikti po pusryčių valandėlei kitai tik su auklėtojomis. Lai būna diena visiems su kuo mažiau ašaryčių! ;)