Tai, kas mums ilgam išliks atmintyje...

Tai, kas mums ilgam išliks atmintyje...

31. Dec 2011, 09:00 jaldija jaldija

Prieš Kalėdas su penkiamečiu sūneliu Airidu sudalyvavome kalėdiniame žygyje "Nykštukų karavanas". Gal tai ir nepasirodys metų įvykis, bet sūneliui paliko neišdildomą įspūdį.

 

To dar niekada nesame patyrę. Vieną šeštadienio rytą patraukėme į žygį, būtina atributika - raudona nykštuko kepurė, ištvermė ir gera nuotaika. Dar prikalbinome ir geriausią draugą su mamyte. Išklausome visus nurodymus ir su būriu keliauninkų patraukiame per parkus ir miškelius

Mūsų draugiukai buvo patys mažiausi žygeiviai, tai sulaukė be galo daug dėmesio, nusistebėjimo šūksnių ir pagyrimų. Juk vis tik nukeliavome net 6 kilometrus. Nelengva buvo keliauti, bet gera nuotaika, geri draugai padėjo įveikti šį atstumą. Visą laiką keliavome karavano gale, tad priekyje matėme tik nugaras :-)

Miškelyje pamatėme stirną, tik gaila, kad nespėjome nufotografuoti. Pusiaukelėje sustojome prie upės, buvome pavaišinti karšta kmynų arbata ir sausainukais.

Pasigrožėjome gamta, nuotaikos nesugadino tai, kad gamta šiek tiek niūroka, mums vis tiek buvo gera. Net juokavome, jei programoje būtų tai, kad reikia išsimaudyti upelyje, mes nesudvejotume. Dėmesį patraukė apsamanoję medžiai, štai toks "medis su žalia nosimi"

Žygio pabaigoje vėl laukė vaišės: žuvienė, arbata, o svarbiausia - tikras Kalėdų senelis, kuris dalino saldainius ir atminimo atvirukus.

 

31. Dec 2011, 13:15

nu kaip smagu ir įdomu 👍

31. Dec 2011, 11:34

super 😀