Titė MIKU "Triušiukų abėcėlė" jau pasirodė knygyne Vilniuje!

Titė MIKU "Triušiukų abėcėlė" jau pasirodė knygyne Vilniuje!

15. Dec 2012, 00:00

 

Titė MIKU "Triušiukų abėcėlė". Tai nepaprastai gražiai iliustruota trumpų eilėraštukų knyga, skirta kiekvienai raidelei. Spalvingame triušių miestelyje gyvenantys personažai nufotografuoti savuose namukuose, turi savus vardus bei istorijas.

 

Ar žinote, ką veikia Lapkus, lietui prasidėjus? Ogi išplaukia į ežerą savo laiveliu, mat kaskart nori surasti laumės juostą... Išdykėlis Ignas prikrėtė eibių močiutės indaujoje, o oreivis Ovidijus didžiuojasi savo gebėjimais pilotuoti oro balioną.

 

{smallpic:1}

 

Vaikai, kurie jau turi šią knygą, iškart pamėgo švelnius, pūkuotus triušelius. Jie tarsi atsvara robotukų ir monstriukų pasauliams.

 

{smallpic:2}

 

"Maži vaikiukai turi augti švelnioje aplinkoje ir raidelių mokytis - drauge su švelniais draugais, - įsitikinusi autorė, žinoma žurnalistė ir laidų vedėja Juventa Mudėnienė, kuri pirmąją savo knygą pristato savo vaikystės vardu Titė Miku.- Tai edukacinė knyga, lavinanti ne tik estetinį skonį, bet ir pastabumą, išradingumą, nes knygutėje teks skaičiuoti balionėlius, ieškoti žolėje išsislapsčiusių boružių, nuspalvinti ir išsikirpti eglutės žaislelius. Tai lyg knyga-žaidimas."

 

{smallpic:3}

 

Parodoje "Vaikų šalis" Juventa Mudėnienė originaliai pristatė savo naująją knygą - vežiodama ją savo vaikystės vežimėlyje.

 

{smallpic:10}

{smallpic:11}

 

"Triušiukų abėcėlė" - tikras atradimas tėveliams ir vaikams nuo 1 iki 8 metukų. Vienąkart ją atsivertus, norisi sugrįžti pas triušiukus vėl ir vėl. Neabejojame, kad ji taps mėgiamiausia jūsų šeimos knygute.

 

{smallpic:4}

 

DĖMESIO! „Triušiukų abėcėlę“ jau galima įsigyti Vilniuje, knygyne „Antakalnio pelėda“ (Antakalnio g. 67) arba parašius užklausą elektroniniu paštu info@stiklotiltai.eu