Trys dalykai, kurie Julijai padėjo stiprinti vaikų imunitetą

Trys dalykai, kurie Julijai padėjo stiprinti vaikų imunitetą

09. Oct 2011, 00:00

Vaiko imunitetą reikia stiprinti jau nuo pat gimimo. Kuo ilgiau vaiką maitinsite savo pienuku, tuo jis bus stipresnis. Aš savo pirmąjį sūnelį maitinau iki 2 su puse metų, antrąją mergytę - iki pusantrų.

 

Taigi, be to, kad ilgai maitinau, dar dariau taip:

 

Pirmas dalykas, kiekvieną dieną, išskyrus šeštadienį (šeštadienį vaikai ilgai kaitinasi ir išdykauja vonioje), vesdavau vaikus į dušą ir prausiau ne su karštu, o vos šiltu vandenuku, taip ne tik stiprinama sveikata, bet ir higienos atžvilgiu yra gerai. Dabar mano vyresnėlis niekada neina miegot, prieš tai nenuėjęs į dušą! :)

 

Antras dalykas, reikia vesti vaikus į lauką kiekvieną dieną ir, jeigu yra galimybė, per dieną net gi kelis kartus. Aš su vaikais ėjau į lauką du kartus per dieną, antras kartas būdavo prieš miegą. Likus kelioms valandoms iki miego mes nors ir trumpam eidavom išvesti šunį į lauką. Kadangi gyvenam netoli Vingio parko, tai po pasivaikščiojimo Vingio parke, vaikai labai kietai miegodavo! :)

 

Ir trečias dalykas, kuris man padėjo sustiprinti vaikų imunitetą, tai, be abejo, žuvų taukai, kuriuos pradėjau duoti jau nuo metukų.

 

Štai ir viskas, kaip aš stiprinau ir iki šiol stiprinu vaikų imunitetą. Ir manau, šie mano išrasti būdai pasiteisino, berniukas nežinojo, kas yra sloga iki 4 metukų, kai pradėjom eiti į darželį, tik keletą kartų turėjome slogą ir tiek.

 

Konkursas "Efektyvus būdas stiprinti vaiko imunitetą"