Tuoj tuoj rugsėjis..

Tuoj tuoj rugsėjis..

25. Aug 2016, 13:32 vaidlina vaidlina

Čia ir vėl mes - Vilius ir jo mama Lina. Norime labai pasidžiaugti, jog šiandien baigėme didįjį apsipirkimą mokyklai. VISKAS! Dabar ramiai galėsime skaičiuoti dieneles iki pirmosios rudenėlio dienos..

Norėčiau pasidžiaugti tuom, jog vasaros metu Vilius ,,neišsimušo" iš miegojimo ritmo. Vakarais eidavo miegoti apie 21-22val., ryte keldavosi 7-7.30. Iš tiesų, kartais net pyktelėdavom ant Viliaus, sakėm: ''Juk vasara - gali miegoti ilgiau ir pan.'' Bet ne, kaip buvo įpratęs, taip ir keliasi... :) (p.s. esu skaičiusi kelis straipsnius apie miego ritmą vaikų ir suaugusiųjų atostogų ir ne atostogų metu; juose akcentuojama, jog atostogų metu geriau nenuklysti nuo miego ritmo, nes paskui sunku vėl ,,įsivažiuoti" į ritmą).

Tai dėl atsikėlimo ryte nebus problemų.. Na, žinoma, jeigu neprisimąstys kažko...

Lankydamas PUG, buvo sumąstęs vieną rytą, jog jam skauda ausytę. Patikrinau kaktą, paskui temperatūrą, atrodo, sveikas. Tai vėl paklausiau, kurią ausytę skauda. Tai parodė kitą ausį.. Na, tai sakau, tiek tau čia tos ligos.. Kai pasiūliau vaistukų nuo skausmo ir iškart perspėjau, kad jie gali visai ne taip suveikti, jeigu neskauda niekas, tai prisipažino, jog yra sveikas vaikas ir į mokyklą eiti gali..

20160825131955-32572.jpg

Va, tokiais linksmais prisiminimais šuoliuojame link pirmosios klasės. 

Tiesa, paskaitinėju straipsnelius patariamojo pobūdžio (dėl elgesio mokykloje, dėl reikalingų priemonių)... Priemonių sąrašą buvo mokytoja davusi, tai remiantis juo viską pirkome. Žinome, žiūrėjome į kainas.. O akvarelę, plastiliną pirkome tik rusiškus.. 

Tai tiek šį kartą.. 

Susimatysime kitą savaitę!


Gintarep Gintarep 28. Aug 2016, 10:27

Sekmytes , Viliuk 😀
Kas del akvareles, musu dailes mokytoja guasa ir akvarele labiau vertina rusiskos kilmes, zinoma, jo ir kainele draugiskesne.