Ūsuotas tigriukas Armandas

Ūsuotas tigriukas Armandas

22. Nov 2012, 00:00

Konkursas "Vos tik vaikelis čiūčia liūlia..." baigsis rytoj. Ir rytoj, penktadienį, tiesioginės transliacijos metu Mamyčių klubo portale paaiškės, kas gauna pagrindinį prizą - Šypsomes.lt piešimą ant veidukų savo šeimos šventėje.

 

Štai Gintarės pasakojimas:

 

Savaitgalį šventėme senelio, nuotraukos herojo Armando prosenelio, gimtadienį. Šventė buvo smagi artimų žmonių rate. Armandas spalvino knygelę, vėliau lape sugalvojo nupiešti savo delniuko kontūrus.

 

Nupiešęs pamatė, jog flomasterio kontūrai liko ir ant rankų. Pamatę seneliai ir kiti giminaičiai ėmė labai juoktis. Pagautas azarto ir geros nuotaikos berniukas nubėgo į virtuvę ir nusipiešė sau smagius, spalvotus ūsus :)

 

Kadangi visą veiksmą stebėjo ir dviejų metukų broliukas, greitai ūsai buvo nupiešti ir jam. Bet smagumas tuo nesibaigė.. Armandukas įlėkė į kambarį ir pribėgęs prie prosenelių viešnios, kuriai apie 80 metų, nuspalvino jai nagučius raudonu flomasteriu. Senolė ilgai juokėsi ir sakė, jog turbūt dar niekada neteko nagų dažyti raudona spalva. Džiaugėsi jog dabar atrodo graži ir pasipuošusi :)

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Tad smagūs, nerūpestingi, vaikiški žaidimai, kad ir tokie paprasti, bet pakėlė visų svečių nuotaiką, visi smagiai kvatojo, džiaugėsi ir prisiminė, kaip gera būti vaiku...Juk vaikyste džiaugtis galime taip trumpai...

 

Tad leiskime vaikams būti vaikais, kartais nerūpestingais, bet visada kupinais geros nuotaikos ir nuoširdumo.

Paišykite ant veidukų miego, sapnų tema ir laimėkite dovanų

 

Jūsų fotopasakojimų laukiame iki Mamyčių klubo organizuojamo renginių maratono "Laimingų vaikų kongresas" pabaigos - iki lapkričio 23 dienos!

 

Viską siųskite paspaudę šį mygtuką, esantį Mamyčių klubo internetinėje svetainėje

(o jei nepavyks tokiu būdu išsiųsti, laukiame jūsų fotopasakojimų redakcija@mamyciuklubas.lt): 

 

 

PRIZAS

 

Nugalėtojai mamytei su vaikučiu www.sypsomes.lt padovanos piešimą ant veidukų vienoje iš Jūsų šeimos švenčių!

 

Apie Šypsomės.lt:

 

-Įmonės veiklos sritis - smagių švenčių vaikams ir suaugusiems organizavimas.

-Sypsomes.lt ruošia ir įgyvendina teminius vaikų ir suaugusiųjų gimtadienius, šeimos šventes, išleistuvių, krikštynų, Kalėdines bei kitas šventines programas vaikams ir suaugusiems. 

-Sypsomes.lt kuria programas, kurios patinka ir vaikams, ir suaugusiems, kuria pasaką, nuotykius ir linksmybes!

 

sypsomes

22. Nov 2012, 22:44

tas piesimas gavosi spontaniskai 😀 bet va pamaciau konkursa ir pamaniau jog gal tiktume ir mes jame sudalyvauti 😀 nusiunciau dar kelias nuotraukeles,tikiuosi ides ir jas 😉