Uždelstas straipsniukas. „Pradedu lankyti darželį/mokyklą“.

Uždelstas straipsniukas. „Pradedu lankyti darželį/mokyklą“.

26. Oct 2014, 15:56

    Sveikos mamos ir pasiilgtas MK.  

    Taip senai berašiau ir tiek daug praleidau, bet šiuo metu visas mano laisvas laikas limituotas ir visai nėra noro dar grįžus namo galvoti ir sėdėti iki išnaktų prie kompiuterio. Taigi labai atsiprašau, kad praleidau mūsų projektą „Pradedu lankyti darželį/mokyklą“. Galvojau, kad būsiu „Barbė devyndarbė“ ir spėsiu viską atlikti, bet yra kaip yra...

    Taigi nors ir pavėluotai dalinuosi mūsų gyvenimu kaipgi mums sekasi lankyti darželį. Darželį lankom jau beveik porą mėnesių, ir turiu pripažinti, kad viskas sekasi puikiai. O taip bijojau, kad bus bėdų, bet mano baimės nepasitvirtino. Ir mes į darželį žingsniuojam kuo puikiausiai be jokių bėdų, ašarų ir visokių kitokių nenoru.. Jau nuo rugsėjo 2 d. buvom pilną dieną, nes taip susiklostė aplinkybės, kad šektiek pavėlavom ir auklė užmigdė, taigi jei be bėdų užmigo tai kitas dienas nebebuvo reikalo pratintis, ir ateiti anksčiau. Taigi VALIO!

   Bet žinoma yra bėdų su valgymu, nes nevalgo sako, kad neskanu.. Ir namie nevalgo. Taigi su valgymu turim bėdų.. O visa kitą sekasi puikiai, po biški pradedame kalbėti, taigi labai smagu ir kaip sakant pasitvirtino tai, kad darželis į naudą. Ir bendraujant su kitais vaikais mokosi greičiau.

   Taigi apie darželi tiek naujienų, viskas sekasi puikiai ir nėra ką jau taip pasakoti ir kaip su viena ar kita bėda tvarkomės.

   Taip pat norėtumėm padėkoti „Nieko rimto“ leidyklai už knygeles.

  • Mumiai spręsk ir spalvink“
  • Ir „Mano pirmosios istorijos“.

Jos puikios!! Labai patinka mano mažajai menininkei, nes jei piešimas ir spalvinimas yra vienas mėgstamiausių užsiėmimų, taigi Mumiai jai labai patiko.

O pasakėlė taip pat labai patiko, spalvinga kieti lapai lengva vartyti, o ir istorija puiki!

Taigi tikrai puikios knygos ir vertos dėmesio mūsų mažųjų. Ačiū už knygeles nes jo puikios!

20141026155503-35098.jpg

 

20141026155518-80679.jpg

Taigi dar kartą atsiprašom už uždelstą straipsniuką.

26. Oct 2014, 22:14

Kai mamytė TOOOKIA kulinarė, tikiu, kad mažosioms darželyje neskanu 😃