Vaiko analizė pagal nuotrauką: ROKAS

Vaiko analizė pagal nuotrauką: ROKAS

17. Nov 2014, 15:42 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Visas "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šiandien R.Vaičiulienė dalinasi 5 metų Roko analize:

"Šis žmogutis dar pakankamai jauno apvalaus veiduko, todėl visa informacija dar ateityje. Tai norintis bendrauti ir būti socialus vaikas, bet drovumas dar to neleidžia visiškai realizuoti. Jaučiasi, kad užduotis jis gali atlikti pakankamai susikaupęs, atsakingai.

Kol kas jis paklusnus ir neturintis didelio pasipriešinimo tėvams, na nebent kartais, kad tėvai neužsimirštų, kad jis turi savo nuomonę. Gal truputį jaučiasi iniciatyvos trūkumas, todėl jam būtina siūlyti, nes užklasinių veiklų jis greičiausiai pats neieškos. Tam kad patenkintų bendravimo poreikį, jis gali nueiti ten kur eis jo aktyvūs draugai.

Greičiausiai jo draugai bus norintys lyderiauti. Reikėtų išnaudoti jo kantrybę ir gebėjimą susikaupti, gal jam patiktų piešti, lipdyti, klijuoti aitvarus? Aktyviems sportams jis greičiausiai nerodys pernelyg didelės iniciatyvos, tačiau reikėtų skatinti ištvermę lavinančius užsiėmimus ir bent minimalų fizinį aktyvumą. Tiktų šokti.

Ateityje jam bus svarbu praktiškai aprūpinti save ir savo šeimą, kad duonos ant stalo netrūktų ir gyventi kur būtų.