Vaiko analizė pagal nuotrauką: Austėja

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Austėja

14. Jan 2015, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visas "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Ramunės įžvalgos apie penkerių metų Austėją:

Guvi, aktyvi, bendraujanti. Lyderė. Šis vaikas turbūt turi atsakymus į daugelį klausimų. Didelis pasitikėjimas savimi, užtikrintumas minčių dėstyme. Pilnas ankstyvas savarankiškumas. Daug teatrališkumo, sceniškumo. Manau, tai būsima medikė – gerai reaguojanti ekstremaliose situacijose. Pagal smakro formą – racionali. Tačiau mėgstanti neapsispręsti, nes mato daug galimybių, reikėtų padėti apsispręsti neįtakojant savarankiškumo. Šis žmogutis gali norėti imtis daug ko ir pati susirasti sau būrelius, reikia apriboti užsiėmimų ratą iki būtiniausių, tam kad nepervargti.

Ekspertai