Vaiko analizė pagal nuotrauką: Elijus

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Elijus

12. Nov 2014, 13:05 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visoms "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šiandien R.Vaičiulienė dalinasi šešerių metų Elijaus analize:

"Elijo nuotrauka ne visai tinkama anlizei, bet įžiūrėti kai kuriuos bruožus vis tiek galima. Tai jautrus, kūrybiškas vaikas. Jis gali pasiūlyti išeitis iš situacijos ten kur jos nemato kiti.

Labai analitiškai apdorojantis informaciją, turintis loginį mąstymą ir pakankamai gerą atmintį. Kol kas jis tinkslingai žengia mažais žingsneliais, bet ateityje jo veikimo erdvės bus plačios.

Šis žmogutis pakankamai gerai įvertina riziką ir racionaliai nusprendžia ko jam imtis ko ne. Gana gerai koncentruojasi darbui ir atsakingai atlieka užduotis. Pareigingas. Jaučiasi polinkis informacinėms technologijoms, jis tam gabus, gal net iš to duoną valgys.

Kol kas reikalingas pacifistinis judesys, lengvas sportas arba judrūs žaidimai. Teigiamai veiktų vanduo –plaukimas. Kitus užsiėmimus galima realizuoti priklausomai nuo jo pačio poreikių."

Ekspertai