Vaiko analizė pagal nuotrauką: Grantas

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Grantas

01. Dec 2014, 13:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visas "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šįkart - Ramunės įžvalgos apie penkiametį Grantą:

"Tai charizmatiškas, aktyvus ir socialus vaikas – mėgiamas kitų vaikų, nors iš pradžių gali neprisileisti naujų žmonių, vėliau puikiai komunikuoja. Tai gali būti „gaujos atamanas“ – idėjų pokštauti pilnos kišenės. Nors nuolatos būti centre jam nėra būtina.

Jį veda idėja, jei ji „kabina“ – jis rizikuos, gali pasireikšti ir azartas. Nebus labai atviras vaikas, jei ką norės nuslėpti sunkiai sužinosite (bet čia paauglystėje).

Labai laisvas, aktyvus, nemėgstantis taisyklių ir suvaržymų. Turintis savo drąsią nuomonę, tačiau lankstus, mokantis prisitaikyti. Kūrybingas, turintis idėjų, net gi strategijų kaip ką nors nuveikti, o taip pat energijos įgyvendinti.

Tokį aktyvų vaiką, būtina kur nors nukreipti, bet tik ten kur nėra per daug taisyklių ir disciplinos, tai gali būti susiję su vandens sportu, kovų menais.

Tai žmogutis, kuris nepaklus įvaizdžiui, jis galės/norės keliauti nebūtinai verslo klase, jam tiks ir kuprinė ant pečių – svarbiausia, kad būtų laisvas.

Norint susitarti ir nukreipti vaiką reikėtų švelniai įvesti taisykles ir atsakomybes – tarkim pavesti rūpintis šuniuku. Taip pat, būtų pravartu stiprinti empatiją – mokinti pajusti kaip šalia jo jaučiasi aplinka. Gali gerai jausti ritmą, jei taip, išbandykite muziką – gitara, mušamieji."

Ekspertai