Vaiko analizė pagal nuotrauką: Gytis

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Gytis

22. Jan 2015, 07:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visas "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Ramunės nuomonė apie šešerių metų Gytį:

20150121171710-78622.jpg

Intravertas. Labai atsakingas, todėl nereiktų apkrauti dar didesne atsakomybe. Pareigingas, todėl baksnojimas į namų darbus padėtį tik apsunkintų, leiskite jam patirti džiaugsmą, kad jis pats gali pasirūpinti kažkuo.  Skatinti bendravimą su bendraamžiais. Tai gabus vaikas, bet nelinkęs savęs pervertinti, todėl padrąsinkite, kad jis labai gerai viską daro , bet nesakykite kad galima dar geriau, tokiu atveju jo reikalavimai sau dar padidės, tuo pačiu atimant vaikystės džiaugsmą. Jis gabus tiksliesiems, todėl menais pernelyg apkrauti nereikėtų, geriau vaikščiokite į teatrą. Tai būsimas mokslininkas, docentas ar bent jau mokslų daktaras.

Ekspertai