Vaiko analizė pagal nuotrauką: Kajus

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Kajus

03. Nov 2014, 11:27 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visoms "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų-ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šiandien R.Vaičiulienė dalinasi penkerių metų Kajaus analize:

20141103112908-62714.jpg

"Judrus vaikas, per savo judrumą galintis prikrėsti nemalonių situacijų tėvams. Tai vaikas kuriam viskas turi būti greitai. Greiti įspūdžiai, kurie greitai perdega. Jis gerai ir greitai apdoroja išorės informaciją, įspūdžius, todėl įjungtas televizorius jam didelio įspūdžio nepaliks.

Tai prigimtinis aktorius – scenos žmogus. Jis mėgsta dėmesį ir traukią jį į save. Ugdykite vaiko empatiją – užsiimkite labdara, gyvūnų globa, leiskite vaikui pajusti, kokie yra kitų poreikiai. Nėra patiklus informacijai.

Jo judrumą reiktų  realizuoti užimant aktyviais žaidimais, kuriuose jis gali būti linkęs lyderiauti.

Tinka krepšinis, plaukimas – jį skatintų rezultatas, apdovanojimai.

Koncentracijai, susikaupimui skatinti duokite smulkių dėlionių, konstruktorių, sudominkite skaitymų, galite pradėti nuo komiksų. Ateityje šis žmogus kurs idėjas, įgyvendinti jam teks pasitelkti kitus. Gali netgi sukurti kokį fantastinį kino filmą."

Ekspertai
03. Nov 2014, 13:30

Dėkoju už analizę. Tikrai labai judrus, dėl scenos-kiek teko matyti vaidinimuose stengias būti dėmesio centre, kartą labai pyko, kad nebuvo pagrindinis spektakliuky 😀 ir per šventes prie stalo, jei pamato, kad kažkas klauso pasakoja "įvykius", visi leipsta juokais. Atitiko jūsų apibūdinimas taikliai. Ir džiugu, kad žinau kas galbūt tiks vaikui užsiimti 😀