Vaiko analizė pagal nuotrauką: Žemyna

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Žemyna

27. Oct 2014, 14:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visoms "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šiandien R.Vaičiulienė dalinasi trejų metų Žemynos analize:

"Tai rūpestingas vaikas, linkęs padėti. Ji bus gera mama, paslaugus žmogus. Nuotraukoje vaikas dar labai jaunas, todėl bruožai dar tik formuojasi. Todėl galima įžiūrėti tik pagrindinius dalykus.

Reikėtų atkreipti dėmesį į patiklumą informacijai, atvirumą tam kad nebūtų pasinaudota šio žmogučio gerumu. Nes jei kažkas ties ranką, ji tikrai padės, neteisdama žmonių, kartais aukodamasi. Kol kas tai socialaus žmogučio veidas.

Viduje jaučiasi branda ir žinojimas atsakymų į klausimus ne pagal amžių. Ji pakankamai „žemiška“, net ir vardas Žemyna. Galinti dirbti rankomis – „ne baltarankė“. Kol kas siūlyčiau neapkrauti papildomais užsiėmimais, ji ir taip imli įspūdžiams iš išorės (didelės akys). Linkusi analizuoti, nepuolanti stačia galva ko nors imtis. Vėliau renkantis užsiėmimus reiktų nagrinėti jau vyresnės nuotrauką."

Ekspertai