Vaikų dainos konkursas „Šilagėlė" - balandžio 16 dieną

Vaikų dainos konkursas „Šilagėlė" - balandžio 16 dieną

04. Apr 2016, 12:05 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Balandžio 16 d. (šeštadienį) nuo 10 val. Vilniaus Rotušėje jau trečią kartą organizuojamas Vaikų dainos konkursas „Šilagėlė".

Konkursas skirtas plėtoti sistemingą Lietuvos vaikų ir jaunimo kultūrinę edukaciją, padedančią ugdyti meninius, estetinius ir kultūrinius įgūdžius. Skatinti ikimokyklinio ir jaunesniojo mokyklinio amžiaus vaikų dainavimo kultūrą ir meninę saviraišką.

Konkurse dalyvaus 3 - 10 metų vaikai iš Vilniaus miesto ir Vilniaus apskrities vaikų darželių, pradinių, muzikos ir meno mokyklų.

Konkurso iniciatorė kartu su chorinio dainavimo mokykla „Liepaitės" bei LMTA karjeros ir kompetencijų centru organizuoja edukacinį seminarą solinio dainavimo ir balso lavinimo dalykų mokytojams, priešmokyklinio ir ikimokyklinio ugdymo institucijų mokytojams - „Vaikų ir jaunimo solinio dainavimo mokomojo repertuaro atrankos ypatumai: lietuvių tautinės tradicijos išsaugojimas ir plėtojimas šiuolaikinės muzikinės kultūros kontekste".

Seminaras vyks balandžio 7 d. 10 val. Vilniaus chorinio dainavimo mokyklos „Liepaitės" kamerinėje salėje, adresu: Skorinos g. 14, Vilnius.

Renginiai nemokami.

sraigiukas sraigiukas 04. Apr 2016, 14:17

Labai kviečiame debiutuos mūsų mažoji Saulutė su darželio ansambliuku 😀