Viliaus rugsėjo 1-oji!

Viliaus rugsėjo 1-oji!

01. Sep 2016, 14:05 Evimama Evimama

Šįryt Vilius miegojo kaip niekad ilgai (turbūt suprato, kad tai paskutinis rytas, kai niekas jo nežadina). :) Atsikėlęs papusryčiavo ir iškart pradėjo ruoštis: apsirengė, apsiavė batus, pasiėmė knygą į rankas, kad tik nepamirštų jos namuose. Prisipažinsiu, tai buvo pirmas kartas, kai jis susisegė pats marškinių sagutes (visada užsegdavau aš).  

Per tėvų susirinkimą mokytoja pasiūlė, kad vietoj gėlių atneštume ne gėlę, o knygutę į besikuriančią klasės bibliotekėlę. Ši mintis mums visiems labai patiko. Knygelę rinkome parduotuvėje kartu. Vilius išrinko pagal viršelį, nes jam labai patinka kiškiai. O man  ši knygelė patiko tuo, kad tekstas parašytas didžiosiomis raidėmis. Manau pradedančiam skaityti vaikučiai pradžioje labai tiks toks tekstas.

Į mokyklą Vilius ėjo drąsiai, bet, kai mokytoja uždėjo varpelį, sūnus surimtėjo, kažkur pasislėpė šypsena, drąsa pradingo. Kol buvome lauke Vilius buvo susikaupęs. Atėjus į klasę berniukas atsisėdo šalia mergaitės ir vėl tapo drąsesniu. :) Turbūt prisiminė, jog čia jau yra buvęs vasaros pradžioje, kai vyko mokyklėlė būsimiems pirmokams, užtad ir vėl pasikeitė nuotaika į gerąją pusę. :) 

Pirmoji pamoka Viliui labai patiko. Tik nežinau kaip seksis toliau. Pasidalinsiu įspūdžiais, kai palankys mokyklą bent keletą dienų. :)

Sėkmės visiems pirmokėliams! Bei visiems kitiems mokinukams! :)

Solveiga25 Solveiga25 01. Sep 2016, 14:39

Sėkmės Viliui moksluose, su rugsėjo 1- ąja 😉