Mūsų pirkiniai mokyklai

Mūsų pirkiniai mokyklai

30. Aug 2017, 00:22 kodelcia kodelcia

Sveikos, 

Pagaliau ir mes nusipirkome svarbiausias priemones mokyklai!

Pirkimo rūpesčius sumažino tai, kad dar pavasarį, pirmojo susitikimo su mokytoja metu, gavome reikalingiausių priemonių sąrašą. Gerai, kai žinai kaip ruoštis mokyklai- tad sąrašiukas padėjo nenuklysti į lankas. Pirkome tik tai, kas būtina. Per keletą kartų. Kai ką pirkau viena, o kartą ir sūnų įtraukiau į šią veiklą vadovaudamasi specialistų patarimu, jog paties vaiko išsirinktas daiktas bus jam mielesnis ir labiau branginamas. Tad sūnus su malonumu rinkosi, su kokiu paveiksliukų bus penalas, kokios spalvos segtuvas, kokio dizaino akvarelės...

20170830000355-16588.jpg

Ką gi, kanceliarinių prekių gavosi nemaža kiekis. Dar šiek tiek įvairių popierių- spalvotų, kartingų, piešimui dideli ir maži...

20170830000600-92160.jpg

Liko neįsigyti 22 ir 23 punkto dalykėliai. O kuprinę naudosime pernykštę, mat plačiomis petnešomis dovanų buvo gavęs gimimo dienos proga. 

Šventinei dienai rūbelius (kelnes ir baltus baltinukus) bei batelius pirkau naujus, nes vyrukas visus šventinius jau išaugęs. Tie patys rūbeliai pravers ne kartą mokyklinių renginių, konkursų metu. Kitų rūbelių, išskyrus kojines ir kelnaitės, nupirkome, nes išsiversime su jau turimais. Mokslo metų eigoje, esant poreikiui, papildysite spintą būtiniausiais drabužiais.

Kiek mums kainavo? Kanceliarinės apie 30 eu, visa kita - panaši suma. Sakyčiau, nei per daug, nei per mažai.

Aišku, vėliau prisidės pratybų išlaidos.

 

Sūnus jau su nekantrumu skaičiuoja likusias dieneles iki didžiosios dienos ir pats be didesnių įkalbinėjimų stengiasi eiti anksčiau nei buvo įprasta miegoti, nes jau žino, kad teks anksti keltis rytais ;)