Pirmasis Arno mėnuo mokykloje.

Pirmasis Arno mėnuo mokykloje.

04. Oct 2017, 10:50 kristuliuuxx kristuliuuxx

Atrodo ką tik džiaugiamės įspūdžiais iš rugsėjo 1-mosios šventės, o jau spalis. Pirmą savaitę Arnui sekėsi gerai, pati pradžia, viskas įdomu, daug naujovių.

Po to pradėjo lysti visos problemėlės. Viena didžiausiu, tai neturėjimas ką veikti po pamokų, laukiant autobuso. Mokykloje yra kabinetas, vaikams važiuojantėms autobusu, kad turėtų ką veikti. Jame yra kompiuteris, žaislai, knygos, suolai norintiems paruošti pamokas ir žinoma budinti mokytoja, kuri prižiūri užsiima su vaikais. Arnui ten būti nepatinka, nėra ką veikti. Žinoma iš karto man kilo minčių ar koks vaikas jo neskriaudžia, ar sutaria su kitais vaikais, bet kiek kalbėjau su sūnumi ir mokytojomis tikrai jis nebūna vienas, visada su vaikais žaidžia,niekas neskriaudžia. Labai gerai, kad Arnas savo telefoną nešasi į mokykla, tai jei tik koks sunkumas, ar šiaip pasikalbėti nori, susiskambinam. Žinoma ir mums tėvams ramu kai pasikalbame.

Nuo spalio prasideda būreliai, tikiuosi patiks. Būrelius rinkosi pats Arnas, lankyti nori Molinukų būreli ( lipdymas iš molio), šokių būrelį ir sporto. Kol kas dar tikslaus tvarkaraščio kada vyks būreliai neturiu, bet tikiuosi, kad bus sudėlioti taip, kad vaikams būtų patogu.

Žinoma savaitę laiko prasirgome, tad teko padirbėti namuose. Labai smagu, kad mokytojos ir tėvų bendravimas yra puikus, o svarbiausia patinka Arnui. :)

Arnui labiau patinka matematika, nei lietuvių, bet visi dalykai sekasi labai gerai.

Rytais keliasi kartu su broliu, vienas į darželį kitas į mokyklą. Būtinai valgome pusryčius. Nors ir kaip nakty blogai miegočiau, visada su gera nuotaika žadinu vaikus, nes esu įsitikinus koks rytas tokia ir diena, tad nusiteikia gerai keliaujam į mokyklą. :)

Tikiuosi, kad kuo toliau tuo labiau pripras prie mokyklos ritmo. :)

Labai įdomu kokie užsiėmimai vyksta po pamokų mokyklose, kurias lanko jūsų vaikučiai?

Kaip mokote savo vaikus labiau pasitikėti savimi?