Pirmoji Arno savaitė mokykloje

Pirmoji Arno savaitė mokykloje

14. Sep 2017, 13:37 kristuliuuxx kristuliuuxx

Arnui pirmoji savaitė mokykloje pralėkė labai greitai. Kėlėsi ryte su dideliu norų eiti į mokyklą, labai tikiuosi, kad šis noras būtų visada. :)

Pirmadieni vaikai išsidalino dovanėles, kurias gavo rugsėjo 1-osios šventėje. Dovanėlės tikrai vertinos, liemenė. Spalvinimo knygutė apie mūsų miestą Telšius, Arnas spalvindamas prisiminė visas lankytas ir matytas vietas. Ir žinoma kaip ir kiekvienais mokslo metai vaikai gauna sąsiuvinį ir pieštuką. :)

Žinoma pirmoje savaitėje pasitvirtino mano nuojauta, dėl penalo. Sūnui buvo nepatogu į jį susidėti flomasterius, su užtrauktuku sunkiai ėjosi, taigi pirkome naują vientisą, dviejų skyrių penalą, dėl kurio jokių nusiskundimų nebuvo. :)

Arnui dažniausia iš mokyklos teks grįžti autobusu. Taigi pirmą katą pavėlavo, žinoma tai sukėlė daug streso sūnui, bet pasikalbėjome ir nusiraminome. Mama papasakojo kaip pati dažnai pavėluodavo ir tai nėra kažkas baisaus. Žinoma labai gerai kad Arnas į mokyklą nešasi ir savo telefoną, todėl visada galime susisiekti, iškilus kokiems klausimams jis gali visada paskambinti. Labai gerai, kad mokytojos vaikams važinėjantiems autobusais, padeda susižiūrėti su grafiku. 

Visa savaite nepaisant kilusiems mažiems sunkumams pralėkė su šypsena ir gera 

jaldija jaldija 14. Sep 2017, 20:07

Lai ateityje tų sunkumų iš vis nebebūna🌷