(Įsi)mylėkime savo kūną

(Įsi)mylėkime savo kūną

18. Sep 2017, 09:33 DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva

Sveikos, mamytės!

Šis mano įrašas bus apie mūsų kūną - mūsų sielos namus, mūsų vaikučių namus, mūsų viso gyvenimo palydovus ir gyvenimo būdo veidrodžius. Savo namus mes saugome, juose palaikome švarą ir jaukumą, stengiamės, kad juose tvyrotų gera aura. Savo kūnu privalome rūpintis visada, o ypač mes, moterys, nes tai tam tikrą laiką yra ir mūsų vaikučių namai.

Šiandien paatvirausiu, kaip keitėsi mano požiūris į savo kūną neturint vaiko, besilaukiant mažylio ir po gimdymo. Tai buvo lyg kelionė amerikietiškais kalneliais, tačiau dabar aš važiuoju tiesiu, aiškiu keliu ir esu dėkinga savo kūnui už tai, ką jis gali.

NETURINT VAIKO. Per daug neišsiplečiant, visas gyvenimas sukosi aplink sportą ir galiu teigti, kad buvau savotiškai priklausoma nuo jo. Diena be grupinės treniruotės nuostabioje bendruomenėje MyHero! buvo ne pilnavertė. Vis stebėjau savo apimtis - tai čia šlaunys galėtų būti plonesnės, tai čia presas ryškesnis, tai čia rankos stipresnės. Aišku per tris metus sveikos gyvensenos aš jau mylėjau savo kūną, bet vis siekdavau kažkokio rezultato.

BESILAUKIANT MAŽYLIO. Sužinojus, kad laukiuosi buvo savotiškas šokas, nes turėjau nutraukti taip mėgstamas intensyvias treniruotes. Buvo labai apmaudu, nes rezultatai buvo pasiekti ir buvau pradėjusi trenerių mokymosi programą. Kai jau buvo galima, pradėjau lankyti nėščiųjų užsiėmimus. Iki penkto mėnesio pilvuko nebuvo matyti, o nuo tada kiekvienas priaugtas kilogramas pridėjo kilogramą laimės į mūsų kasdienybę. Taigi, +15kg į mūsų šeimos naudą.

PO GIMDYMO. Mažyliui gimus, aš iš naujo įsimylėjau savo kūną už tai, kokios neribotos jo galimybės yra. Už tą neapsakomą laimę ir džiaugsmą, kurį kas dieną glaudžiam prie savęs. Išsiugdžius sveikus įpročius kilogramai greit nukrenta, bet jie jau nesvarbu. Ir taip, mamytės, mūsų kūnai daro stebuklus!

P.S. Pirma nuotrauka 1,5mėn. po gimdymo, antra - 2,5mėn. po gimdymo. Matomas 4 sav. Birutės EFEKTO programos rezultatas, sportas tris kart per savaitę po 30 min.

Iki malonaus!

DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva 18. Sep 2017, 11:43

Labai džiugu sulaukti atsako iš skaitytojų! 😀 Plačiau apie tą sporto programą rasite birute.lt, tikrai rekomenduoju išbandyti, o kas svarbiausia - ji yra nemokama ir visos treniruotės atliekamos tik su savo kūno svoriu. O apie mano sveikus įpročius skaitykite kitame mano įraše 🌷

Liucyte Liucyte 18. Sep 2017, 10:08

Kaip įdomu. O kokia ta Birutės EFEKTO programa? Gal atskiram bloge papasakotumėt apie sveikus įpročius? Kokie jie? Koks sportas triskart per savaitę? Viskas labai įdomu! 😀