"Kaip smagu netikėtai gauti dovanų!"

"Kaip smagu netikėtai gauti dovanų!"

01. Feb 2016, 23:52 Loreta_K Loreta_K

Vos prieš savaitę sulaukiau kurjerio skambučio, labai nustebau, nes nieko kaip ir nelaukiau, nieko nepirkau, tai šiek tiek suglumau, galvojau, gal kas ką supainiojo... Kurjeris pašmaikštavo, sako "Jei nereikia, galiu nevežti ..",  bet smalsumo vedama, neatsisakiau, liepiau kurjeriui atvešti siuntinuką. :D Priėmus siuntinuką vis dar nesupratau nuo ko jis, kiek baugiai išpakavau.. Pamačiusi siuntinuko turinį labai nudžiugau! "Mamyčių klubo" redaktorės jūs nuostabios! Labai smagu taip netikėtai gauti tokių puikių dovanų:

1. BALANCE ekologiškas indų ploviklis mūsų namuose yra nepakeičiamas indų ploviklis. Džiaugiuosi, kad jis yra bekvapis, nedirgina rankų odos (labai nemėgstu plauti indų su pirštinėmis), bet labai skalsus, efektyviai pašalina maisto likučius bei riebalus nuo indų.Taip pat džiugu, kad yra saugus aplinkai.

2. AVON Kūno losjonas žaliąja arbata ir verbena yra puikus. Nemėgstu prikvėpintų kremų ar losjonų, tačiau šio kvapas man visai patiko, patepus odą yra jaučiamas labai malonus švelnus kvapas, o oda tampa minkšta bei sudrėkinta.

3. AVON Kūno purškiklis su žaliąja arbata ir verbena nėra labai intensyvaus įkyraus kvapo, tai be abejonės patiko labai. Manau labai sąžiningai bus naudojamas kasdien.

4. CCS Foot druska kojų vonelėm mano pėdos bei kažkada pirkta masažinė vonelė pėdoms (pagaliau panaudota vėl, nes jau buvo paslėpta ir nenaudojama kurį laiką, dėl laiko stygiaus) labai dėkoja! Vis nerasdavau laiko palepinti savo pėdų, o čia buvo sąžiningai 15 minučių džiaugsmo pėdoms, ir įkvėpė pagaliau pasidaryt pedikiurą. ;)

Nuoširdus AČIŪ už nuostabias dovanas, nustebinot ir nudžiuginot labai!

Linkėjimai,