"Karšti" įspūdžiai iš vaikų šventės Vingio parke

"Karšti" įspūdžiai iš vaikų šventės Vingio parke

03. Jun 2013, 00:00 blogietee blogietee


Birželio 1-ąją visus mažus ir didelius daugelyje miestų ir miestelių kvietė įvairūs renginiai. Jie buvo skirti Vaikų gynimo dienai paminėti.

 

 

Sostinėje taip pat netrūko renginių. Viename iš jų ir mes sudalyvavome su visa šeima. Į Vingio parką atskubėjome dar prieš oficialią šventės pradžią. Ir tikrai nepasigailėjome. Nes viską ramiai apėjome, apžiūrėjome, o vėliau jau pramogavome.

 

Teko pamėtyti skraidančią lėkštę – pažaisti diskobolą. Tai žaidimas kai skraidančią lėkštę reikia pataikyti į taikinį iš kuo didesnio atstumo, bet per kuo mažesnį metimų skaičių.

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Vėliau prisijungėme prie „Moterys už futbolą“ merginų. Išbandėme savo kojų taiklumą ir rinkome taškus.

 

Stebėjome jaunųjų išradėjų pasirodymus.  Rytų kovos menų, lindihopo, afrikietiškų būgnų ir kitos atviros pamokas bei dalyvavome įvairiuose žaidimuose: žaidėme stalo futbolą, stalo tenisą ir šachmatais.

 

{smallpic:3}

{smallpic:4}

{smallpic:5}

{smallpic:6}

{smallpic:7}

 

Gaila, neišbuvome visą dieną, nes atėjo miegelio metas. Bet visa laimė, kad laiku susiruošėme išvažiuoti, nes mašinų spūstys iš Vingio parko ir į jį apie pietus buvo didžiulės.

 

P.S. labai nusivyliau prekeiviais, kurie pardavinėjo ledus. Net tokią dieną stengėsi pasipelnyti iš pačių mažiausiųjų. Ledų kaina siekė 4,5 Lt.. Košmaras..

 

Rima 

motinysteveza motinysteveza 03. Jun 2013, 16:09

tikrai absurdas dėl tų kainų. o jei šeimoje ne vienas vaikas...

03. Jun 2013, 15:22

tikrai taip Rima, as irgi priejau norejau nupirkti ledu, eskimo ledai kainavo 5 Lt!!!!! tai apsisukau, sakiau pakentekit, varysim i IKI, kur tadien ledai buvo -40 proc. 😀

03. Jun 2013, 14:33

nu sakes ledu kaina 😃

gintarerei gintarerei 03. Jun 2013, 13:07

kaip smagu 😀 o mes sia svente iskeiteme i poilsi kaime 😀