Lieknėju su MK: mano ,,dieta''

Lieknėju su MK: mano ,,dieta''

08. May 2014, 14:13

Na štai ir aš prisijungiu prie lieknėjančių būrelio. Paskatino viena antraštė – reikia pradėti nuo šiandien, bet ne nuo pirmadienio... Tad štai ir rašau Jums.:)

Vis sugrįžtu prie nėštumų... Su pirmagime greitai netekau 15 kg priaugto svorio... O va su mažyle taip  atsipalaidavau... Aš net drebėdavau nuo minties, kad tuoj parveš man kalną šokoladinių bandelių, ko pasėkoje 25 kg. Nesigailėjau tadais, mėgavausi savo padėtimi. Maniau pagimdžius svoris susitvarkys taip pat, kaip po pirmojo gimdymo.

Deja... Kai pagimdžiau, nukrito tik  8 kg. Tikrai toliau nieko nedariau, vis maniau savaime susitvarkys. Naivuolė...  Kol maitinau netekau dar kelėtos kilogramų, bet baigus šiais metais sausį maitinti, priaugau apie 2-4 kg. Hm... Ir net tai manęs neišgąsdino, kad reikia kašką keisti.

 Ligi tol buvau pamiršusi savęs fotografavimą... Tikrai nebuvo taip, kad savęs nekęsčiau, šlykštėčiausi. Tiesiog atrodė kai kur manęs per daug J Ir štai realybę parodė visai neseniai vykusi mamyčių šventė darželyje... Gavau šokti kartu su savo mažylę. Manęs visuose nuotraukose buvo DAUG... Šalia tokia mažytė mano dukrytė ir štai DIDELĖ mama J Nepatikau sau... Tad pagaliau pirmą kartą per du metus ruošiuosi mesti  SVORĮ.

Esu gan aukšta moteris, tad svoris ant manęs tiek nekrenta į akis. Esu 175 cm ūgio. Sveriu 84 kg. Ligi nėštumo svėriau 67 kg, tad šis skaičius ir bus mano tikslas. Nors tiksliau taip noriu įlįsti į prieš nėštuminius džinsus. Aš  jų net negaliu užsitemti, o jei pavyksta tai apie pritupimą nėra nė kalbos :D Na o paprastesnis tikslas- peržengti  80 skaičių.

,,Dietinuosi“ nuo šios savaitės pradžios. Tiksliau jokios dietos nesilaikau, bet bandau atsisakyti saldumynų ir užkandžių. Valgau tris kartus dienoje ir pakolkas esu porcijų mažinimo etape. Kaip sunku sau mažiau įsidėti maisto,  kai seniau lepindavau save. Tai atradau išeiti – valgyti iš vaikiškos lėkštutės. Į ją neįmanoma daugiau įsidėti :D

Sportuoju... Šiandien ketvirta diena kai ryte ,,pasilabinu“ su visais treniruokliais kokius turiu. Deja, mankšta trunka 15-20 min. Na niekaip nesusižaviu ilgesniu sportu. O dar kai rytas... Kūnas aptingęs, neišsijudinęs... Tai treniruojuosi ant elipsinio treniruoklio, pasukioju lanką, padarau pratimus pilvui. Ir vis dar neskubu pusryčiauti. Atliekų minimalią namų ruošą ir tik tada sėdu pusryčiauti. Kuo ilgesnis laiko tarpas nuo paskutinio valgymo,  tuo organizmas sudegina daugiau kalorijų o sportas jam padeda.  

Kitas mano planas – svorį mažinti sportuojant lauke. Iškart sakau – bėgiojimas ne man. Niekados nepatiko ir nepatinka. Tad šį sportą keisiu į dviračio minimą. Tai savaitės bėgyje sėdau prie kompiuterio ir užsisakiau dviračius: sau, vyrui, vaikams dviračio kėdutes.  Kartu bus sportas ir pramoga šeimai. Aš toks žmogus, jei man nebus smagu, tai niekaip  neįvykdysiu užsibrėžtų tikslų.

Atleiskite, bet nuotraukų pakolkas nebus. Kai pakris svoris tada įkelsiu kokia buvau, o dabar nesmagu save demonstruoti :)

09. May 2014, 11:40 krisliukas

kad siand penkta diena kai prisiziuriu maista, jokiu saldumynu, tris kartus dienoje valgau, neuzkandziauju, tai apsitrauke pilvukas 😀 bet jauciu jei pavalgyciau gerai issoktu 😃

Krisliukas Krisliukas 09. May 2014, 11:22 sandraxa

hm..normali ta figūra,net pilvuko nesimato 😀

09. May 2014, 10:40

stai😀

08. May 2014, 23:09

Stiprybėęs 😀

motinysteveza motinysteveza 08. May 2014, 20:29

dėl tų nuotraukų... ir aš žiauriai nepatogiai jaučiuos... bet įkėlus ir parašius straipsnį toks palengvėjimas atėjo... lyg būčiau visam pasauliui apsiskelbus, kad taip kaip dabar atrodau laikaina...

08. May 2014, 16:34

😀 gal dienos begyje ikelsiu ...nezinau...nesinori man tokiu dar matyti 😀

08. May 2014, 15:21 Zylutee

idomi mintis 😃 isvis turint draugija, didesnis noras kaska daryti 😀

08. May 2014, 14:47 Deimantė

oi isibėgiojus tikiu, kad faina.. Kol paauglė buvau, su draugėm begiodavom vėlų vakarą. Gyvenau kaime, tai nubėgdavom prie tvenkinio, palei jį pabėgiodavom.. Koks malonus jausmas jausti vasarą vakaro vėsą bei užuosti vandens kvapą. Prasibėgiojus net nesitverdavau savyje, kad va nebėgau pabėgioti 😀 bet toks noras būdavo tik vėlais vakarais... Dieną vis dar nemėgdavau begiojimo 😃 labai greitai padusdavau

08. May 2014, 14:39 Karolina1990

o turėsiu kompanjonę 😃 Išduosiu paslapti - treniruoklį turiu daugiau nei du metus, laikydavau miegamajame ir visa tą laiką atliko pakabos paskirti 😃 O norejau baisiausiai, maniau va viskas pasikeis jai ji isigysiu 😃 dabar mindama galvoju ech gal geriau minama dvirati reikejo pirkti 😃 zodziu jei isigysiu, linkiu tau nepaversti jo pakaba 😉

08. May 2014, 14:26

Sėkmės 👍 😀