"Lorjus meškučiai" kviečia susipažinti

"Lorjus meškučiai" kviečia susipažinti

24. Oct 2015, 14:14 Loreta_K Loreta_K

Sveikos, mielos Mamyčių klubo narės bei lankytojos,

Visų pirma norėčiau prisistatyti ir trumpai papasakoti apie save, mūsų šeimą. Esu Loreta, laisvalaikiu mėgstu užsiiminėti menine veikla, fotografuoti, gaminti maistą - pradžiuginti šeimos narius skaniais, dar neragautais patiekalais. Su vyru Justinu, auginame du labai padykusius, energijos pilnus sūnelius – Gediminą ir Augustiną. Gyvename nedideliame, bet labai gražiame miestelyje Lietuvos šiaurėje. Šiuo metu aš oficialiai kaip ir atostogauju ( ak, kaip gražiai tai skamba! ) - esu “vaiko priežiūros atostogose”, nes mažajam Augustinui dar tik dešimt mėnesių. Nors prisipažinsiu, jau kuriu planus ir po truputį ruošiuosi grįžti į darbą. Vyresniajam sūneliui Gediminui jau penkeri, jis jau tikras vyras! ( Jau nebe pipiras! ) Su dideliu džiaugsmu darželyje lanko priešmokyklinę grupę, labai stropiai mokinasi rašyti pirmąsias raideles bei skaičiukus ir nekantrauja pradėti lankyti mokyklą. (Žiūrėsim kaip bus vėliau). Auga gana savarankiškas, labai myli savo mažąjį broliuką, apie kurį ilgai svajojo ir laukė, stengiasi juo rūpintis taip kaip išeina. Dažnai juokais vadiname jį didžiuoju namų komendantu, kuriam trūksta tik švilpuko.. Kodėl? Nes jis atsakingai vykdo savo kaip vyresniojo brolio “pareigas”, kurias susigalvojo pats t.y. saugo brolį, kad nenuropotų ten kur negalima, kad neužsigautų ar nesuvalgytų to, kas nelabai valgoma, nes Augustinui vis dar visko ragavimo laikotarpis ir jam būtinai reikia viską išragauti, tad vyresnėlis nuoširdžiai stengiasi padėti pažinti aplinką mažyliui bei apsaugoti nuo namuose tykančių pavojų, žinoma, visi stengiamės, kad jų būtų kuo mažiau ar nebūtų visai.. Ir tikiuosi visai puikiai sekasi :)

20151024140330-73406.jpg

 

Ką gi, kaip ir Jūs mielos mamos, apie savo mažylius galėčiau rašyti ir rašyti, tačiau manau pirmam straipsneliui jau tikrai užteks. Dar norėčiau prisipažinti, tikiuosi, kitos blogerės nesupyks, bet šį blogą “Lorjus meškučiai” rašysiu ne viena... Pirmiausia, prieš rašant laiškelį redakcijai, pasitariau su vienu šeimos nariu, ar pagelbės man rašant blogą ir sulaukiau tvirto pritarimo. Man padės - sūnus Gediminas, nepaisant to, kad dažnai mėgsta visiems sakyti, kad yra labiau “Tėčio vaikas”, bet jis yra didysis mano pagalbininkas, kartu mes stengiamės praleisti kiek įmanoma daugiau laiko. Domimės sveika gyvensena, stengiamės maitintis sveikai, dažnai kartu sukiojamės virtuvėje bei, kad nereikėtų laiko leisti veltui, nuobodžiauti ir kapsėti prie televizoriaus, tai prisigalvojame įvairios mums smagios veiklos. Apie tai kas mums svarbu, įdomu, kuo gyvename ir rašysime “Lorjus meškučiuose”. (Pavadinimą sugalvojo sūnus)

Ir pabaigai - esu labai dėkinga redakcijai už pasitikėjimą. Džiaugiuosi turėdama galimybę rašyti straipsnelius “Mamyčių klube”. Nuoširdžiai stengsimės Jūsų nenuvilti, tikimės, kad užsukusios pas mus rasite kažką sau artimo, įdomaus bei naudingo be abejo labai lauksime jūsų pastabų, patarimų komentaruose, na, o dabar kviečiame pasivaišinti mūsų keptais sausainiais!

20151024140740-37089.jpg

 

 

 

 

 

EElžbieta EElžbieta 03. Nov 2015, 19:39

👍🌷

Loreta_K Loreta_K 24. Oct 2015, 16:09 Liucyte

Dėkoju Liucyte, Jūsų rašytus straipsnelius labai įdomu skaityti, su nekantrumu lauksime naujų 😀

Liucyte Liucyte 24. Oct 2015, 14:43

Sveiki prisijungę! 😀 Labai šviesus gražus prisistatymas 🌷 Nekantriai lauksiu blogų!