"Lorjus meškučiai" ragaujame Selga Nature sausainius + receptas

"Lorjus meškučiai" ragaujame Selga Nature sausainius + receptas

06. Dec 2015, 18:33 Loreta_K Loreta_K

Šį penktadienį labai netikėtai sulaukėme Selga Nature sausainių. Prieš tai nebuvome ragavę būtent šių Selga Nature gaminių, nors kitus Selga gaminius - sausainius, saldainius mėgstame visa šeima.

Taigi pirmas įspūdis pamačius Selga Nature sausainių pakuotę buvo labai teigiamas nes - sausainių pakuotė gana graži, sakyčiau net labai šiuolaikiška. Parduotuvėje tikrai atkreipčiau į tokią dėmesį. Dėžutę labai patogu atidaryti ir po to pakartotinai uždaryti. Pakartotinai uždarytos dėžutės dangtelis atrodo laikosi gana sandariai, tad manau, galima drąsiai pasiimti kartu kur nors keliaujant ir nesibaiminti, kad viskas gali išbyrėti. Mes į  lauko išvykas su vaikučiais labai mėgstame kartu pasiimti įvairių trapučių, sausainukų ir, kad viskas keliaujant nevirstų trupiniais, pastaruosius visada išsiimdavome iš orginalios pakuotės ir susidėdavome į priešpiečių dėžutę.

Atidarius Selga Nature duonos sausainių pakuotę jaučiasi švelnus sėklų kvapas, sausainiai kvepia maloniai. Jų forma, išvaizda ir skonis tikrai puikūs. Juos galima valgyti vienus ar su kokia užtepėle. Tinka pusryčiams vietoj duonos ar batono.

Man asmeniškai šie Selga Nature duonos sausainiai su druska ir sėklomis patiko labai. Manau jie ypač tinka prie rytinio kavos puodelio.

Vaikams - 5 metų Gediminui būtent šie Selga Nature duonos sausainiai su druska ir sėklomis labai didelio susižavėjimo nepaliko, tačiau ruginiai Selga Nature sausainiai (kuriuos pirkome jau paragavę Selga Nature su druska ir sėklomis) patiko net labai.

20151206182905-21158.jpg

Jų paragauti davėme ir mūsų mažiausiam šeimos nariui metukų Augustinui, jam patiko abiejų rūšių sausainiai.

Mūsų šiandieniniai pusryčiai su Selga Nature duonos sausainiais su druska ir sėklomis. Patiko visai šeimai!

20151206181127-43772.jpg

Vištienos ir kiaušinių užtepėlei pagaminti reikės:

1 nedidelės virtos morkos

1 virto kiaušinio

50 g. tarkuoto fermentinio sūrio

100 g. virtos vištienos filė

1 valgomojo šaukšto natūralaus jogurto arba majonezo (pagal skonį).

Žiupsnelio druskos, džiovintų ar šviežių krapų pagal skonį.

Pirmiausia susmulkiname virtą kiaušinį, morką, vištienos filė, sutarkuojame sūrį. Viską suberiame į dubenėlį. Dedame ant viršaus jogurto arba majonezo, pabarstome druska ir viską išmaišome. Patiekiame kartu su Selga Nature sausainiais ir griežinėliu agurko. Ant viršaus užbarstome krapų ar kitų mėgiamų žolelių.

Skanaus!

Daugiau receptų su Selga Nature sausainiais rasite mano blog'e

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 07. Dec 2015, 21:37

Labai patiko receptukai 😀

Liucyte Liucyte 06. Dec 2015, 20:00

Super! Mes šiandien irgi su užtepėle išbandėme 😀 Kaip patiko, papasakosiu atsiliepime 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 06. Dec 2015, 18:41

Ačiū už operatyviai nuostabų reportažą 😀