Dalinamės dar vienu, kiek neįprastos spalvos tačiau labai skanių, truputį saldoko skonio burokėlių blynelių receptu, norintiems daugiau pikantiškumo, siūlom įtarkuoti skiltelę česnako.
Tešlai reikės:
1 didelio kiaušinio
1 virto raudonojo burokėlio
100 ml. Pieno
50 ml. Burokėlių sulčių
80 g. kvietinių miltų
Pusę arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
Aliejaus kepimui
Išplakame kiaušinį, įmaišome miltus maišytus su kepimo milteliais, druska, dedame smulkiai tarkuotą virtą burokėlį, pilame pieną, sultis, viską gerai išmaišome.Kepame keptuvėje įkaitinintame aliejuje po maždaug 5 minutes iš abiejų pusių. Patiekiame su natūraliu jogurtu ir pabarstome krapais. Skanaus!