"VASAROS SKONIAI" - bandelės su veršiena

"VASAROS SKONIAI" - bandelės su veršiena

14. Jul 2016, 23:13 Sonrisita Sonrisita

300 gr. maltos veršienos
1 pakuotė bemielės tešlos (6 "lapeliai")
1 nedidelis svogūnas
30 gr. sviesto
prieskoniai pagal skonį (pipirai, drsuka, muskatai)


Į maltą veršieną sudėti prieskonius ir pjaustytą mažais gabalėliais svogūną. Suformuoti nedidelius kotletukus, į kurių vidurį įdėjau po mažytį gabalėlį sviesto, kad mėsytė būtų sultingesnė.


Dėti mėsos gabalėlius ant bemielės tešlos lapelio, uzlenkti taip, kad viduje liktu vietos išsiskyrusios mėsytės sultims susigerti į  tešlą.

20160714231028-37166.jpg


Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.


Tokias bandeles mėgstame valgyti su paprasčiausiomis salotomis (salotų lapai, svogūnų laiškai, agurkai, ridikėliai, grietinė, druska, pipirai), bet labai skanu ir pavyzdžiui, su arbata :)



jaldija jaldija 17. Jul 2016, 19:14

Puikiai, mes irgi mėgstam su bemiele tešla ką nors gaminti. 👍

Sonrisita Sonrisita 15. Jul 2016, 13:28

Dekui 😀 Cia pas mus vienas is tu retu patiekalu, kuris visiems itinka 😀

saulelydis123 saulelydis123 15. Jul 2016, 13:00

Mmm, kaip skanu- mielai dabar visi paragautume 😍

vaidlina vaidlina 15. Jul 2016, 10:06

👍